Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Herceg Novi

Mafijaški obračun? Ubojica vođe Delija ozlijeđen u eksploziji u Crnoj Gori

crnogorska policija
Foto: Wikimedia Commons/Dickelbers
25.04.2017.
u 21:44

Duško Roganović iz Herceg Novog prije tri godine osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubojstva Marka Vesnića iz Beograda, vođe navijača Delija, kao i za ranjavanje njegova kuma Ivana Markovića

Crnogorska policija potvrdila je da je u eksploziji koja se u utorak oko 15 sati dogodila na magistralnom putu u blizini Kolodvora u Herceg Novom povrijeđen Duško Roganović iz toga grada.

Uzrok eksplozije je bomba koja je bila postavljena ispod automobila u vlasništvu Roganovića.

Od siline eksplozije vozilo je udarilo u ogradu pored puta i uletjelo u peron autobusnog kolodvora na kojem je bilo stotinjak putnika.

Nitko od njih nije povrijeđen.

Podgorički mediji nagađaju da je to mafijaški obračun. Podsjećaju da je Duško Roganović iz Herceg Novog prije tri godine osuđen na 12 godina zatvora zbog ubojstva Marka Vesnića iz Beograda, vođe navijača Delija, kao i za ranjavanje njegova kuma Ivana Markovića.

>> Svjedok u slučaju terorističkih napada u Crnoj Gori osuđen za ubojstvo u Hrvatskoj?

>> Ovi ruski agenti su glavni osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori

Komentara 6

Avatar TheJack
TheJack
23:24 25.04.2017.

Prije tri godine osudjen na 12 godina, a povrijedjen u automobilu!??! Cini se da nesto ovdje ne stima.

Avatar __MAX__
__MAX__
01:06 26.04.2017.

Pa kako je bio na slobodi ako je osudjen?

MM
m.muharremi
09:39 26.04.2017.

Uobičajno za ove prostore, zatvorenici vezani s vlastima izlaze slobodno kad im je volja. Ovdje na Kosovu jedan je zatvorenik u jednom zatvoru gradio sebi pravi pravcati apartman u krugo zatvora..da da , apartman gdje je ziveo i gdje primao i otpracivao svoje goste...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije