Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili ih

Mađarska: Uhićena skupina koja je zakapala ljude

mrtav
Nel Pavletić/Pixsell
14.08.2011.
u 09:21

Vođa skupine navodno je bio u Arkanovim postrojbama i u ratu u Hrvatskoj

Mađarska policija uhitila je skupinu od šestero ljudi koje povezuju s ubojstvima u Budimpešti. Riječ je o beskućnicima koji kod sebe nisu imali dokumente, međutim, njihov vođa kazao je policiji da je Makedonac.

On je navodno bio u Arkanovim postrojbama i u ratu u Hrvatskoj.

Policija je objavila da su trojica uhićenih još proljetos dovedeni u vezu s oružanim pljačkama, ali sada ih se tereti i za ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gmail
gmail
11:49 14.08.2011.

Hvala što ste ovo objavili, jako je bitno za nas čitatelje da znamo ovakve stvari što rade beskućnici koji su porjeklom iz ex yu, samo niste ostavili brojeve žiro računa, da pomognemo ljudima koliko je moguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije