Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davno nestala

Novi obrat u slučaju McCann? Policija traga za svjedokinjom iz Istočne Europe

Obljetnica nestanka Madeleine McCann
Foto: Press Association/Pixsell
10.10.2017.
u 09:11

Istraga o nestanku je proširena, a nova odobrena sredstva znače da je u 10 godina na istragu uloženo više od 12 milijuna funti.

Istražiteljima koji rade na slučaju nestale Madeleine McCann odobreno je dodatnih milijun kuna za istragu koja će se fokusirati na pronalazak ključne svjedokinje koja bi mogla imati informacije o nestaloj djevojčici, javlja independent.

Istraga o nestanku je proširena, a nova odobrena sredstva znače da je u 10 godina na istragu uloženo više od 12 milijuna funti.

Istraga bi se trebala nastaviti do ožujka 2018. godine.

Zbog novih sredstava odobrenih istražiteljima roditelji nestale Maddie našli su se, kako kažu, na udaru žestokih kritika na Facebooku.

Prema pisanju britanskih medija, istraga je sada usmjerena prema pronalasku žene iz Istočne Europe koja je navodno živjela blizu odmarališta iz kojeg je djevojčica nestala prije 10 godina.

Podsjećamo, tada trogodišnja Madeleine McCann nestala je iz apartmana u odmaralištu u Portugalu 3. svibnja 2007. godine.  Usprkos ogromnim sredstvima i velikom broju detektiva koji su godinama radili na slučaju, djevojčica još uvijek nije pronađena niti je jasno što se točno tog dana dogodilo u odmaralištu.

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
10:24 10.10.2017.

da, sigurno je putinova nećakinja. shvatite, nema je. i ne kužim čemu članak u našim novinama.

Avatar narozi
narozi
20:08 10.10.2017.

Ohh boze dragi jeste ta zena ostarila u zadnjih deset godina, sjecam se kada je ovo sve pocelo i rekao kako lepa zena a sada, eto sta ti uradi stres i briga. Daj boze da se to djete nade i vrati roditeljima, sigurno je na kosovu ili albaniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije