Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOSUMMIT LIDERA EU O VETU NA PRORAČUN ZA OPORAVAK
Povratak na članak

Mađarsko-poljska blokada riješit će se tako da im se uzme pravo glasa?

Blokada, za koju je od svih čelnika EU razumijevanje pokazao jedino Janez Janša, mogla bi potrajati

Komentari 45

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
22:11 20.11.2020.

Suverenizam i nekonformizam su osnovna ljudska i neotuđiva prava. Vladavina prava jest i poštivanje zakona koje su te države donijele a koji se ne sviđaju čelnicima “ispravnih” EU zemalja. Treba pokazati srednji prst Sorosevskim agendama. Jako.

VL
𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
22:25 20.11.2020.

Sad je sve jasno, EU je obični institucionalni alat koji globalističkoj ljevici služi za nametanje svojih ideoloških stavova i jednoumlja.

VL
ST
stefj
22:08 20.11.2020.

Hm, ne gubi li se time smisao EU-a? Bit svega je bilo da nema preglasavanja i nametanja. Bar ne službeno... Mada, koliko su nas izmaltretirali raznim ucjenama s jedne strane i svojom totalnom neefiksnošću s druge strane, sve se može očekivati...

VL
PL
@ploto@
22:37 20.11.2020.

EU vode kvislinzi i marionete koje u institucijama EU ( EK I EP ) postrojava izvjesni Soroš,inače agent lihvarske kabale za posebne operacije.Šoroš je rekao da države koje ne slijede neoliberalnu agendu,poput slobodnog ulaza muslimanskih migranata,koji su zapravo islamski teroristi,nee bi trebli dobivati EU novac.Tip koji u EU nema nikakvu proceduralnu funkciju,izdaje naredbe korumpiranim i priglupim činovnicima EU,koji onda drže lekcije suverenim državama.

VL
DU
Deleted user
06:31 21.11.2020.

I poljski je premijer Morawiecki, slično kao što je to ranije učinio mađarski Orban, počeo uspoređivati taj europski mehanizam zaštite vladavine prava s komunističkim metodama iz doba SSSR-a i Varšavskog pakta.......kaže se u textu gore ------istina je da je SSSR obična kamilica za libtard-ljevičarsku kliku koja vlada već više od pola stoljeća u Europi ...

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
22:46 20.11.2020.

Eu=YU a tako će i završit.

VL
DU
Deleted user
09:43 21.11.2020.

To prava demokracija, to je ono čemu treba težiti, to je vrhunac civilizacije: tko nije tvoga mišljenja, uzmi mu pravo glasa!!! San svakog diktatora!!!

VL
FO
FONZA
06:31 21.11.2020.

Svijet je pun ljigavaca i prodanih dusa....."prodati dusu - Vragu".....nije to samo fraza.....to se dogadja svaki dan....od politicara lazova, pokvarenih korumpiranih sudaca, ljigavih novinara, farizeja u Crkvi, parazita i neradnika u drzavnim firmama, gramzivih direktora i duznosnika.....novac .....puno njih se prodalo za novac.....no nikad se nece moci usutkati "glas u pustinji".....jer Bog i Istina se ne mogu usutkati.....zalud sve lazi i tama obmane - jedna zraka Svjetla razbija cio Bezdan Tame....

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
22:35 20.11.2020.

a kad im uzmes pravo glasa onda nemoraju uplacivat u EU proracun jel tako.

VL
MX
Mister X
00:02 21.11.2020.

Orban, počeo uspoređivati taj europski mehanizam zaštite vladavine prava s komunističkim metodama iz doba SSSR-a i Varšavskog pakta.. A šta drugo nisu svi naučeni još iz male diktatorske Yugoslavije da moraš čuti ti i podnašati diktaturu i nepravdu od stranene diktatorskih nepravednih odluka iz centra moči .. Dok se ne napuni toliko puno da moraš vojnom silom da se oslobodiš zla i nepravde ... ,

VL
AA
aabbcc
12:05 21.11.2020.

Zivi bili pa docekali slobodu!

VL
KA
kajbum
02:47 21.11.2020.

Jednom rijecju EU je u kurcu

VL
Avatar Idler
Idler
09:54 21.11.2020.

A kaj je to vladavina prava ? Znači EU članice nemaju zakone ili....uostalom to onda nit ni več EU !!!

VL
DU
Deleted user
17:23 21.11.2020.

Ako se netko ne slaže sa tobom uzmeš mu pravo glasa. Čudna metoda. Da li je to u skladu sa demokratskim načelima kojih su svim tzv progresivcima puna usta. Lijepiš etikete, a u zemnlji te opcije koje ti ne pašupašu dobivaju uzastopno po nekoliko izbora. Hmmmm......... a možda uopće Poljacima i Mađarima ukinuti pravo glasa pa da im EU postavi gurernatora. Čemu da biraju kada ne znaju izabrati. Mi stariji pamtimo takvu vrstu demokracije. Vraćamo se na staro .... ?

VL
Avatar Foton
Foton
15:34 21.11.2020.

Nikad u povijesti Europe nije bilo duljeg razdoblja bez velikih ratova i nikad nije bilo viseg zivotnog standarda od Portugala pa do Estonije. To nebi trebalo zaboraviti.

VL
MA
marsovac
00:44 21.11.2020.

ocigledno su zaboravili ovi veliki ljubitelji prava i borci za prava, bolje receni anti EU pobornici,...da Poljska i Madjarska,..su postali privatna prcija jedne partije i jednog lika do njegove smrti a poslije mozda nastave njihova djeca,...............isto tako su Slovenci nas godinama ucijenjivali i maltretirali,.....po vasem misljenju,..kako se izjasnjavate to je bilo u redu,...daj priranski zaljev,..daj ovo, daj ono,........stvarno ste ograniceni svojom mrznjom prema EU,......ja bi se odselio kad bi mi to tako smetalo,..........ali vas nece ni rusi,.........

VL
Avatar Sajko
Sajko
08:12 21.11.2020.

Trebale su se Poljska i Mađarska umjesto što su ušle u EU ugledati na Ukrajinu i Bjelorusije sa kojima su bile negdje na istoj razni prije pada željezne zavjese, pa sad ne bi imale ovih problema.

VL
MA
marsovac
00:36 21.11.2020.

EU treba smanjiti i rijesiti se ovih malih parazita,........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.