Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupio brojne lajkove

Mađarski premijer Viktor Orban objavio kako jede burek u Osijeku

Viktor Orban jede burek u Osijeku
Foto: Viktor Orban/Facebook
1/3
28.11.2019.
u 10:06

Mađarski je premijer u Osijek stigao na otvorenje novog učeničkog doma pri Prosvjetno-kulturnom centru Mađara u Osijeku.

Mađarski premijer Viktor Orban stigao je u Osijek, a na svom je Facebook profilu objavio fotografiju kako jede burek u gradu na Dravi.

– Vrijeme za burek u Hrvatskoj – napisao je Orban uz fotografiju objavljenu oko 9 sati ujutro, a koja je u samo 40 minuta skupila više od 4500 tisuće "lajkova", tristotinjak komentara i podijeljena je 80-ak puta.

Na fotografiji se može prepoznati kako Orban sjedi u Hotelu Osijek i uživa uz burek i kavu.

Mađarski je premijer u Osijek stigao na otvorenje novog učeničkog doma pri Prosvjetno-kulturnom centru Mađara u Osijeku. Sastat će se tamo kratko i s hrvatskim mu kolegom, premijerom Andrejem Plenkovićem. Koliko je za sada poznato, jedini je to Orbanov protokol danas u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 43

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:22 28.11.2019.

Najveći problem kobajagi "neovisne" države je što za poglavare nema Viktore, već "lignje" koji se zavuku u tople rektume naših transatlansskih gazda i iz ovih vire u svijet okolo sebe i svojeg državnog tora. Uostalom za najvjernije slugeransko stado Hrvatskogado Hrvatskog Boga i ne zaslužuje druge pastire, osim onih koji konje vežu tamo gdje gazda kaže. Neki to nazivaju socijalni, a drugi genetički inžinjering, zar ne?

SH
Shalan
10:52 28.11.2019.

Orban jede burek, naše šmizle bi ga jele samo kad bi se zvao bourek, jer su oni elita!

KU
Kultura
10:50 28.11.2019.

E da je nama Orban a ne briselske sluge koja prodaju narod i zemlju za judine skude. Pejcinovic buric, sujica a kad izgube izbori ce pobjeci i plenki, njonjo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije