Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u EU
Povratak na članak

Macron upozorio da će se EU raspasti ako ne dogovori koronaobveznice

- Oh, kako su ljupki. Zagovaraju Europu kad to znači da vam izvoze proizvode koje oni proizvode. Ali nisu za Europu kad to podrazumijeva dijeljenje tereta - rekao je Macron za Financial Times.

Komentari 34

Avatar Matteo1212
Matteo1212
23:42 16.04.2020.

Ovakva EU kojom upravljaju globalističke propalice i treba propasti, a propasti će prvenstveno zaslugom merkelice i macrona

VL
TH
than
00:37 17.04.2020.

Ovakva EU se raspala odavno već. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati države gdje možeš slobodno šetati oko ponoći. Praktički su to jedino "slavenske" države koje su kasnije ušle u tu EU. Neka Macron proba kroz Pariz proći uu jedan ujutro bez zaštitara. Isto je i sa Švedskom, Irskom, Engleskom, Njemačkom...

VL
TR
tratincica68
00:35 17.04.2020.

Raspad.otide li franc.span.ital.i grcka evropa vise ne postoji.i bolje da ne postoji.nikakve koristi od njih.bolje da bude kako je bilo nekad.svak za sebe i amen.

VL
LJ
ljeto90
23:19 16.04.2020.

Koliko para moramo dati Francuskoj za aerodrom Franjo Tudman???????jer nsce biti putnika koliko su si oni zamislili????

VL
ST
steve
01:01 17.04.2020.

Raspad Evrope , odnosno EuroYugoslavijeocekujem s zadovoljstvom, sto prije tim bolje. Nece biti vise zatezaca kravate i zakapcanje gumbeka na kaputima prije svakog govora.

VL
PV
prcko.vita
08:38 17.04.2020.

Dečko EU je propala onog momenta kada ste pustili milijune kao fol migranata, kojima je jedini cilj islamizacija Europe.

VL
WI
wimneiainneia
00:02 17.04.2020.

Za one koji ne razumiju o cemu se ovdje radi, Macron vam zagovara drzavu Europu, sto znaci da morate ponistiti svoje suverene drzave i Ustave svojih zemalja, i predati njima gore u Briselu svu vlast, a to bi izazvalo istii cas gradjanski rat u Europi i Treci svjestki rat. To nikome nije upalilo kroz povijest, znate i sami, od Napoleona i Hiltera naovamo. A da ne govorimo da bi to morala biti jedna od mracnih diktatura feudalizma/nacizma/fasizma, posto nista drugo ne mogu biti kada nema vise suverenih drzava, nacionalnog bogatstva, demokracije i podjele na ljevicu i desnicu, nego samo logori, oni gore u Briselu, a roblje dolje u radnim logorima.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:34 17.04.2020.

Croexit dok nije opet krvi do koljena..

VL
ST
stefj
00:41 17.04.2020.

Ovo je samo pritisak pred pregovore oko fonda. Time si Macron postavlja bolje pregovaračke pozicije... A inače Francuska ima veliki deficit i zapravo traži izvore jeftinog financiranja, po mogućnosti onog koje nikada neće vratiti. Francuzi su vodeći u takvim stvarima, to im je u krvi, još od tamo kada su poklali Templare da si obrišu dug...

VL
DU
Deleted user
22:30 16.04.2020.

Svi ćemo se vratititi u svoje historijske granice.

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
14:00 17.04.2020.

a gdje ta EU postoji .. ? u bankama u kojima nam pumpate strani cahs .. u zaduživanju . .i raseljavanju

VL
5S
505.scrtom
01:05 17.04.2020.

Bla,bla,bla kada makaroni kaže eu se može raspasti onda mu svi vjeruju, kada ja to izjavim onda mi kakite a lijepo sam napisao davno da ovakva nije dugo održiva jer se ne može naći zajednički jezik,zapravo i nemoguće.Imate primjer migracije,istok eu uključujući i nas ne želi migrante,zapadu nije problem.Zapad želi da se to sve još više centralizira sa ciljem da to sve postane jedna država,mi i države na jugoistoku to ne želimo,jedino što se dogodilo je masovno napuštanje i odlazak na zapad zbog boljeg života i uvjeta, dok naše države propadaju,nikada nečemo bit na nivou kao što je na zapadu.Moje mišljenje je exit iz eu,samo održati carinsku uniju i dalje za slobodan protok robe i natosavez,tako je u početku smišljena eu ali se to sve promjenilo..

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
09:21 17.04.2020.

Nas pokoni prvi presjednik Tudjman,je sve to znao i predvidjeo,i bio je protiv ulaska samostalne Hrvatske u EU-zajednicu,i ostale zajednice,ili blokove,Tudjamn je bi vizionar moderne i nepredne Hrvatske,jer smo imali sve za takvo nesto,More,ravnice,planine,veika sumska prostranstva,sve bas za dobar napredak,ali dodjese ovi podmiceni iz Brisela,i sve to pogazise i u hladnu vodu bacise,pogledaj samo sa nam je europa "donirala",na tisuce izbjeglica,velike anormano visoke poreze,i ogromna clanstva,(Nato-EU)nekoliko desetina milijardi eura placamo tu clanarinu,akd je trebala da nam pomogne,nemaih nigdje,stize pomoc,iz Kine,Arapski emirata,Rusije.,nista od amerike,francuske,italije,belgije,i bilo bi dobro da se ta umjetna i propala EU raspane,sto prije to bolje za nas,i nasu Hrvatsku.

VL
MA
Marsijanac
22:47 16.04.2020.

A sto ako je ovaj virus napad duboke drzave na Republikance i Trumpa? Gdje je virus zapoceo; u komunistickoj Kini. Tko se obrusio na Trumpa kad je zabranio letove? Naravno , Demokrati ( americki komi-socijalisti) , WHO i globalisti siromom svijeta. Sad vec podosta znanstvenika tvrdi da je covid-19 nacinjen u laboratoriju.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
13:39 17.04.2020.

Vec je vrijeme da se raspadne i da budemo svoj na svome.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
14:08 17.04.2020.

Nek se ide zabavljati sa svojom babetinom umjesto da drugima soli pamet!

VL
AB
abokatstir
23:16 16.04.2020.

EU je jedina šansa opstanka Europe u svjetskoj globalizaciji ili će postati strvina koju će hijene rastragati, a europska civilizacija nestati. Važno je da to shvati svi narodi i daju svoj doprinos, a ne samo da gledaju kako što višeiše ogoliti i oderati to krhko biće u rastu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.