Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodijelili mu najviše odlikovanje
Povratak na članak

Macron ubijenog učitelja prozvao 'tihim herojem'

„Ubijen je točno zato što je predstavljao Republiku“, rekao je vidno emocionalni Macron. „Ubijen je jer islamisti žele našu budućnost. Oni znaju da ju s tihim herojima poput njega neće dobiti“

Komentari 4

DU
Deleted user
08:12 22.10.2020.

Religija mira......moš mislit.....najveće zlo svijeta.....

VL
DU
Deleted user
06:06 22.10.2020.

Macron ubijenog učitelja prozvao 'tihim herojem' --hahahaaaa koji licemjer a upravo on tj. ljevičari i so.ros.ovci su ti koji koji su krivi za smrt učitelja jer su oni ti koji su pustili milijune islamista u Fr. i EU . ... a ti islamisti čine samo ono što im njihova religija nalaže ...

VL
BL
bluescreen
05:27 22.10.2020.

Tražio si, gledaj.

VL
ST
stanoe
12:46 22.10.2020.

Za makrona je heroj jer je Makron globalista a za mene je magarac, Ne odobravam i osudjujem ubojstvo, ali je trebao popiti dobre batine i ostati bez pola zuba, da svi znaju da se ne smije izrugivati nad tudjim vjerskimm osjecajima. Gdje je sada agencija Charlie Hebdo pa da napravi karikaturu na tpg nesretnika, ili na svoje pobijene koji su se izrugivali tudjoj vjeri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.