Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igre sa Sjevernom Makedonijom
Povratak na članak

Macron spriječio pregovore EU sa Skopljem, a Stoltenberg poručuje: Dobro došli u NATO!

Proces ratifikacije ide po planu i radujem se brzom članstvu Sjeverne Makedonije u našoj alijansi”, poručio je Stoltenberg

Komentari 9

CR
cromak
03:08 23.10.2019.

Ako Makron zna sto dela!!!!! ne bih se upustao u avanturu,nize vrijednosti. S.Makedonija je u NATOu Ameri potpisali. Sada cekaju na EU da odradi svoj dio posla i otvori vrata Makedoncima koji su to davno zasluzili.

VL
Avatar southman
southman
08:04 23.10.2019.

Mali francuz umislio da je nekakav veliki faktor u EU. Tako je bilo i kod formiranja EU komisije pa ga Plenki uz Poljake i Mađare "tuširao" kao klinju !

VL
ST
stanoe
00:53 23.10.2019.

Zajev je Soroseva prostitutka i pusac, a pusac treba da pusi.

VL
DR
DrJok
15:07 23.10.2019.

zar NATO jos uvek postoji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.