Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA PARIZ-RIM
Povratak na članak

Macron: Sabirni centri i u Libiji da odvojimo migrante od izbjeglica

Postavljanjem prihvatnih centara u Libiji želi se spriječiti da osobe koje nemaju pravo na azil krenu preko Sredozemlja

Komentari 3

EM
emojmile
10:01 28.07.2017.

Konačno da zaustave taj kaos. To je trebalo davno napraviti.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:40 28.07.2017.

jednom rječju prevara i točkaa ako li su tamo pokorili muđahedine onda nema više potrebe da u uniju dolaze emigranti nego je bolje tamo pomoči i napraviti reda i točka ovako opet političari muljaju da uzmu lovu državama a da stvar bude najbolja oni koji su najviše i pridonijeli haosu u uniji s pozivom i dobrodošlicom siju svoju politiku i teror malim zemljama daA moraju ovo ili ono .što je nedopustivo nek sam odluči što li če i kako jer sve drugo je diktatura i jednoumlje ..niko bolje ne može znasati što li pojedina država može nego li oni koji su u njohj a ne tamo neki unijevciu koji niti nemaju pojma kako li narod diše u državama i što li onn hoče

VL
Avatar 123456
123456
08:00 28.07.2017.

Čini se kak u Libiji ima još nafte - nisu ameri i englezi uspjeli sve pokrasti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.