Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAMO JE ON ZNAO SVE'
Povratak na članak

Macan o angažmanu u Agrokoru: Taj 7. travnja bio je najnapetiji dan ikada

U tom trenu Macan je u koncern bio pozvan kako bi 'ugasio požar' u pogledu komunikacija s javnošću

Komentari 22

AR
aristip
14:48 11.11.2017.

Stalno pišete što je bilo, dakle o prošlosti. Hajde malo pišite što nam slijedi, npr. siguran gubitak arbitraže u Washingtonu "zbog plinskog biznisa". Tko je odgovoran što Ina više nije mogla kupovati plin od Gasproma i prodavati ga na hrvatskom tržištu, zašto se ne usporede cijene po kojima je taj plin Ina prodavala prije 5 ili 10 godina a po kojoj cijeni ga sada prodaje PPD ? Ili se i ove teme mogu otvoriti tek kada HNS i HDZ ne budu na vlasti ili tek kada stigne nepovoljna arbitražna odluka !?

VL
DU
Deleted user
14:54 11.11.2017.

Stručnjak za odnose s javnošću? Pa kome je god on vodio odnose ili je izgubio izbore ili je u bijegu... Ajme, Macan.... Propadni više jer da ima tržišta a ne nepotizma ti ne bi savjetovao ni općinu Poličnik...

VL
Avatar alien79
alien79
14:55 11.11.2017.

Mediji... rak rana Hrvatske. Gori od političara i kradosuđa zajedno

VL
TB
tbands
14:42 11.11.2017.

Postoji li ijedna vijest, situacija, događaj, da se za misljenje i komentar ne trazi privatnika Macana. Uistinu je dosadno i naporno gledati i citati ovoga prepametnog covjeka koji iskace iz pastete. Dajte nađite nekog drugog malo za promjenu.

VL
BA
barbaizamerike
15:27 11.11.2017.

Todoric?svi znamo ko je on a Lustracija bi otkrila puno vise i o politicarima i o odvjetnicima ali bilo ih je jos koji su uvlacili ruke u pekmez Agrokora i ruke ostale zamazane mnogi su ih dobro oprali kupnjom nekretnina a za nekima je ostao trag to su u prvom redu poslovode u Konzumu pa dobavljaci i primatelji robe koja nikada nije stigla Todoric je bio visoko u tornju i svojim dvorima i nije mogao sve da vidi sto se iz firme izvlacilo ali je najveci medu najvecima udruzen u Jugo nostalgicarsku politicko lopovsku mafiju

VL
AM
AMD------------------------
14:41 11.11.2017.

da,da,samo vi maglite. novac vec odavno parkira po tim oazama i to zlo je po cijelom svijetu.rulja im se divi a rak,kuga i kolera su svakoga zdravog drustva,

VL
DS
ds
17:26 11.11.2017.

Macan i ekipa nisu znali za dug,koji lažov.Tada su i vrapci znali da je Todor dužan k'o Grčka,koga ti farbaš?Parazit kao Imela.

VL
TR
Trisestrice
15:28 11.11.2017.

E pa dobro, evo svjedoka Drzave protiv Todorica. Naime, Macanov komentar demantira Todoricev blog u kojemu on inzistira da je pod pritiskom potpisao takozvani lex Agrakor. Naravno da je bilo pritiska ali je to Todoric sam kriv jer je doslala maca na vratasca.

VL
DR
drugPlenky
17:47 11.11.2017.

Koji je jadnik ovaj Macan, ogovara klijenta, više ga nitko neće zvati

VL
TA
tanhanna
17:10 11.11.2017.

Macanu kao PR stručnjaku ne služi ti na čast da je sudjelovao u Todorićevom "predajem sve hrvatskoj državi". To je bila jedna od najciničnijih izjava u Agrokor aferi i jedan od povijesno loših PR poteza. Nije znao da Todorić predajeje dugove .... a što je mislio da predaje?

VL
DU
Deleted user
15:31 11.11.2017.

pravi balkancerosi..svi su imali umocene prstice i klanjali se gazdi..kao nekad titu..a sad bi ga razapeli..koji licemjeri.

VL
DU
Deleted user
15:53 11.11.2017.

Nije vam jasno? Evo primjer. Kupite penthouse na vrhu neke nove zgrade s prelijepom panoramom grada kreditom od XYZ banke. Nakon par rata zamolite državu da postavi izvanrednu upravu nad stanom čime se banci onemogući naplata. Ujedno, ne može se naplatiti ni udruga stanara, a ni komunalna poduzeća. Opravdanje je da će ako budete morali prodati stan posao izgubiti i gospođa koja vam čisti i kuha, a tako i gospodin koji vam pere automobil i servisira jacuzzi. Slučajno vaša kuma radi u ministarstvu, pa sredi da je upravitelj njena kolegica s posla s kojom pije kavu. Ista pošalje pismo banci: "platit će kad budu mogli". Nakon toga godinama živite sretno za 0 kn. Pomislit ćete: "kako se toga nismo ranije sjetili?". Međutim, nakon toga, kako se zakonom onemogućuje pravna zaštita pred sudovima u RH, banka tuži državu u Strasbourgu i sud presudi da je pravo vlasništva neotuđivo i naredi ukidanje izvanredne uprave, te da se banci isplati odšteta sa zateznim kamatama. Odakle? Pa iz državnog proračuna… To je sitnica? A što ako je stan vrijedio 14 milijardi kuna?

VL
DU
Deleted user
14:46 11.11.2017.

interesantno niko ne spominje USra ambasadoricu....I da je merička veleposlanica osobno došla u vladu narediti vazalima da preuzmu dugove Agrokora

VL
SV
svojaja
14:58 11.11.2017.

Tu pricu vi mozete podvaliti samo na Balkanu i nigdje u svijetu. Da je kompanija bankrotirala tako kako zlocinacka iz udruzenog zlocinackog poduhvata podvaljuje naciji, onda oni ne bi mogli izvuci 700 miliona eura jednim kriminalnim potezom iz kompanije. Proglasiti kompaniju bankrotiranom, onda uzeti kredit od 450 miliona eura koji moras vratiti preko miliardu, to je blago receno za ludjacku kosulju. Pitati ce ih sud u Londonu, pa sto to vlasnik kompanije nije mogao uraditi sam i bez njih, cemu otimacina privatnoga vlasnistva gospodarstveniku? Naravno da se tu radi o teskom organiziranom kriminalu za koji ce oni morati pred sudom odgovarati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.