Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori
Povratak na članak

Mađarska oporba postigla najveću izbornu pobjedu ovog desetljeća

Ovi rezultati neće utjecati na moć premijera Viktora Orbana, ojačanog snažnom ekonomijom, protuimigrantskom retorikom i podizanjem plaća

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
07:31 14.10.2019.

znači, svi su se ujedinili protiv orbana, i jedva dobili 50% glasova... nema što, velika pobjeda. a sad da rezultate... kad podijele fotelje, a imaju veliku koaliciju, i nahrane sve koje trebaju, bit će jako malo za 'projekte'. jedini projekt im bude decentralizacija, kako bi opravdavali svoje neuspjehe, jer će ispasti da centralna država sve kontrolira i raspoređuje... mislim, ono, preveliku važnost dajete ovoj pobjedi na jedvite jade. mađar neće osjetiti promjenu u gradu. nit će flaša tokajca pojeftiniti, niti će cijena vode biti manja, nit će on imati veću plaću radi toga.

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
12:40 14.10.2019.

Slaba je to pobjeda, ma koliko je soroševa piskarala prikazivala kao ˝veliku; pa nisu mađari blesavi da dovedu liberale ili komuniste na vlast pa da ovi im dovuku garave ˝doktore i inženjere˝ i državu daju na rasprodaju NWO bitangama 😀jošš ćete vi čekat jaaaaako dugo da Orbana i njegovu stranku maknete s vlasti😀😀😀

VL
HO
homophob
16:46 14.10.2019.

Utjeha europskim krkanima da i oni imaju moc!

VL
BO
Bojnik
09:30 14.10.2019.

Soros se vratio na mala vrata....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.