Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevrnuo se na cesti

Mađar u kombiju prevozio ilegalce, ali i amfetamine

Prometna nesreća u Vodicama
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.06.2018.
u 14:23

Policija je utvrdila da su Pakistanci prije ilegalnog pokušaja ulaska u Hrvatsku, prethodno boravili u BiH, gdje su zatražili azil.

Mađarski državljanin (46), koji je upravljao kombijem u kojem je bilo 12 ilegalaca, državljana Pakistana, kazneno je i prekršajno prijavljen. Kao što smo već pisali, kombi se u petak oko 7.30 prevrnuo u Čavlima kod Rijeke, kada je vozač u zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem.

Svih 12 ilegalaca je ozlijeđeno, te je prevezeno u KBC Rijeka, gdje je njih šest zadržano na bolničkom liječenju, dok bi preostalih šest tijekom subote trebalo biti prevezeno u jedan od centara za azilante.

Prometna nesreća u Vodicama
1/1

Policija je utvrdila da su Pakistanci prije ilegalnog pokušaja ulaska u Hrvatsku, prethodno boravili u BiH, gdje su zatražili azil. Dok su čekali da im se status riješi, preko Hrvatske su pokušali ilegalno ući u EU. S obzirom na to da su u BiH tražili azil, u tu će zemlju biti vraćeni.

Vozač je, inače, kazao da ih je pokupio kod nekog tunela, a zbog činjenice da je prevozio ilegalce kazneno je prijavljen, te će vjerojatno biti prepraćen i pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci radi određivanja istražnog zatvora. Osim kaznene, dobio je i prekršajnu prijavu, jer mu je policija prilikom pretrage kombija našla manju količinu amfetamina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije