Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

M. Križaić: Nismo ostavili skrivene kosture u ormaru

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 15.05.09., Cakovec, Hrvatska-  Mladen Krizaic, HDZ-ov kandidat za zupana. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
29.09.2010.
u 18:10

Hadezeovci kažu de se u njihovo vrijeme ulagalo najviše u općine i gradove u kojima je na vlasti bio SDP, a sada je suprotno

ČAKOVEC – Sad je jasno da bivša vlast nije ostavila nikakve dugove, nikakve kosture u ormaru, kako je to aktualna županijska vlast, sa SDP-om na čelu, tvrdila. Ostavili smo čiste račune sa 1,6 milijuna kuna viška na računu. Aktualna vlast mora napokon podvući crtu i ostaviti bivšu vlast na miru te priznati da je izgubila prvih godinu dana na vlasti, bez vizije i strategije - kazao je na konferenciji za novinare Mladen Križaić, šef kluba vijećnika HDZ-a u Skupštini Međimurske županije. Predsjednik ŽO HDZ-a Vladimir Ivković rekao je da "SDP jedno misli, drugo priča, a treće radi".

- Prozivali su nas da se u naše vrijeme ulagalo samo u općine i gradovima u kojima je HDZ na vlasti, a najviše se zapravo ulagalo upravo u one u kojima vlada SDP, od Nedelišća do Čakovca. Sad se radi posve suprotno, pa među deset projekata koje je županija proglasila najprečima nema ni jednog u općini ili gradu u kojem je na vlasti HDZ. Među njima su i škole u Pribislavcu, dvorane u Belici i Sv. Mariji te obilaznica Nedelišća - zbrojio je Ivković.

Kao drugi dokaz navodi to što je aktualna vlast proziva bivšu da je nepotrebno ulagala velik novac u domove kulture, a sad i ona ulaže u te iste objekte. Naravno u manjim iznosima. Ivković se požalio da je zbog štednje županija ukinula financiranje objavljivanje snimke županijske skupštine na lokalnoj televiziji, čime je oporbi onemogućen izravan kontakt s građanima Međimurkse županije.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:49 03.10.2010.

lažu ,tko je lud da vjeruje ljudima koji kradu imovinu koju su stvorile generacije,a sad hdz prisvaja sebi....bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije