Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresivna Čajka

Luksuzna 'Putinova' jahta vrijedna 240 milijuna kuna u Trogiru

Čajka
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
06.11.2014.
u 16:26

Brodotrogir je s vlasnikom impresivne jahte vrijedne 240 milijuna kuna potpisao ugovor o tajnosti pa se ne zna hoće li Galeb prezimiti kod njih

Luksuzna jahta Ruske Federacije Čajka (galeb), s kojom rado plovi i ruski predsjednik Vladimir Putin, već dulje vremena nalazi se u marini Danka Končara u Trogiru, pišu 24sata.

Brodotrogir je s vlasnikom impresivne jahte vrijedne 240 milijuna kuna potpisao ugovor o tajnosti pa se ne zna hoće li Galeb prezimiti kod njih. Jahta je u Trogiru bila od veljače do travnja kada je na njoj obavljen remont.

Luksuzno plovilo ima atraktivno uređene salone i sobe za 12 putnika i isto toliko članova posade, a većina prostorija je od mramora. Duga je gotovo 55, a široka 10 metara. Fotografije u galeriji su iz veljače ove godine.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>RTL na pragu otkrića, Janukovič se krije u Putinovoj jahti u Trogiru!?

>>Putinova luksuzna jahta duga 53,8 metara na remontu u Brodotrogiru

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Komentara 2

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:01 06.11.2014.

Radi se o sluzbenom plovilu vlade Ruske Federacije koja je bila Medvedovljeva jahta, sada je koristi Putin, sutra ce je koristiti netko drugi itd. Pa prestanite s tim djetinjastim propagandnim placenim napadima na Putina, pa vise vam nitko nista ne vjeruje.

DU
dubravkobogdan30
15:30 07.11.2014.

Kad sam napisao komentar da je Putin jedan od nabogatijih osoba u Rusiji dobio sa mnogo negativnih minusa.Rusija ima oko 140 multimiljardera ! Jedan od njih otisao je u Francusku i kod Pariza iznajmio dvorac a ima i posebno osiguranjenje naoruzanih osoba.Nije dobio politicki azil u Francuskoj,a ne posjeduje niti dozvolu boravka za drzavu Francusku.Svoje poslove i pregovore vrsi iz "svog dvorca" i sve ide glatko i zakonski odobreno ! Ne smijem napisati ime tog ruskog oligarha sto je i logicno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije