Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomaže im Mate Rimac
Povratak na članak

Ludbreški đaci plasirali se na svjetski RoboCup

Mate Rimac i ja sudjelovali smo 2006. na državnom natjecanju – Rimac u kategoriji elektrotehnike, a ja robotike, kaže prof. Posavec

Komentari 3

ZV
Zvonko60
12:51 10.05.2016.

Reći ću samo jedno . BRAVO....da bi svi " intelek-tukci " dali prilog i podršku pozitivnim komentarima gdje bi nam bio kraj.

VL
SE
sestrićna
11:27 10.05.2016.

kako srbi znaju politiku..čim su skužili da bi mate rimac mogao napraviti veliku firmu u kojoj se vrti puno love i u kojoj će raditi puno ljudi ugurali su mu acu momčilovića da on to sve kontrolira i zapošljava svoje sunarodnjake te yugo orijentirane...da je to slučajno odbio razapeli bi ga preko medija koje oni opet kontroliraju te ugasili firmu..dok to politički nepismeni hrvati shvate prođe "voz"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.