Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Lucić o eksplicitnim fotografijama: Sve sam rekao. Ne bih više o tome...

Franjo Lucić
Foto: net.hr
1/3
31.03.2018.
u 13:33

Ne, ne, ne bih više ništa o tome govorio. Sve sam rekao jučer, rekao je Lucić za 24sata.

Franjo Lucić, HDZ-ov zastupnik, koji se našao u središtu seks skandala nakon što je portal net.hr objavio eksplicitne fotografije njega i nepoznate mlađe žene, u subotu nije bio raspoložen za razgovor s novinarima. 

Ne, ne, ne bih više ništa o tome govorio. Sve sam rekao jučer, rekao je za 24sata.

Na pitanje što planira poduzeti s obzirom da je u petak kazao kako su "fotografije montirane" i zna li tko stoji iza svega odgovorio je:

– O ovoj sam temi sve već jučer rekao i ne bih dalje više ništa govorio. Doviđenja – poručio je Lucić, neraspoložen za razgovor. 

Lucić je u petak tvrdio da su sporne fotografije montirane.

- Netko se doista igra mojom sudbinom i životom. To je očito netko sve smontirao i složio jedno s drugim. Moram to prepustiti drugima koji će istražiti tko je to napravio - rekao je jučer Lucić za 24sata. 

Komentara 51

DU
Deleted user
14:13 31.03.2018.

hoće li kao tvrdi vjernik Uskrs provesti u krugu obitelji ili možda prije u hotelu? ...

Avatar dobry
dobry
14:32 31.03.2018.

Zakonita supruga najbolje zna je li fotomontaža ili ne. Ak mu je ona glačala gaće, znat će da li su ove na njemu "montirane".

AE
Aedes2017
14:14 31.03.2018.

Jel taj glumio sa Severinom ,?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije