Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJUĆI PRAVDU U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Lučić i Maškarin nisu dobili ni previše ni premalo, nego prekasno

Nije riječ, zapravo, o novcu: jedan mladić iz Tisnoga i jedan s Raba izgubili su 80-90 posto svojih fizičkih sposobnosti; novac im ništa neće vratiti.

Komentari 4

OB
ObrenM
08:50 30.03.2019.

Pisac clanka opravdano postavlja pitanje o sramu drzave-vlade za ove slucaje.Nazalost to je pucanj u prazno,jer ovi ne znaju za tu rijec.Nazalost premijer i ovu sramotu okrece u svoju korist izjavom,da drzava nema odgovornosti,ali radi humanosti daju obestecenje.Cinjenica je da se oni nikad nebi odrekli novca,da nije doslo do pritiska javnosti i prijetnje DVD-eova sa rasprodajom svoje imovine.

VL
Avatar rubinet
rubinet
08:44 30.03.2019.

Hoće li uvaženi novinar ikad napisati afirmativan članak o Hrvatskoj?Živim u nadi .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.