Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život psa

Lu je deset godina živjela vezana lancem, spašena je u zadnji tren

Foto: Udruga S-PAS
1/4
12.11.2021.
u 20:45

Iako su već i prije volonteri pokušavali pomoći kujici, vlasnici nisu htjeli ni čuti. Sada kad je bolesna, pristali su na sve

Lu je spašena doslovno od smrti, u veterinarsku ambulantu odvedena je nakon što su vlasnici pristali da brigu o njoj preuzmu volonteri Udruge S-PAS.

– Vidjeli smo da je jako loše i razgovarali smo s vlasnicima. Do sada je nisu htjeli dati, ali ovaj put su se ipak predomislili – kažu volonteri. Kujicu su odmah odveli veterinaru, ne razmišljajući o troškovima, iako već na liječenju imaju puno pasa, između ostalog i štenad koja ima parvo. Veterinarski pregled pokazao je da kujica ima temperaturu, u lošem je stanju, pothranjena, a uz to je imala i visoke vrijednosti šećera u krvi.

Ovako živi svaki treći pas u Hrvatskoj na lancu, kažu volonteri. Lu je imala sreću da joj netko na vrijeme pomogne. A želite li pomoći volonterima da Lu dobije potrebnu veterinarsku skrb i sve što joj treba kako bi se čim prije oporavila, novčanu donaciju za pokriće troškova možete uplatiti na račun Udruge za zaštitu životinja S-PAS HR3423600001102613308. Više o svemu možete saznati i na njihovoj Facebook stranici.

 

Ključne riječi

Komentara 2

UM
umnjak
21:21 12.11.2021.

Ljepotica

EB
EBERT
21:15 12.11.2021.

Imaju ti ljudi dusu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije