Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar graditeljstva

Kuščević: Suradnja između Domoljubne koalicije i Mosta jako dobra

lovro kuščević
Jurica Galoić/Pixsell
19.04.2016.
u 14:32

''Vlada ide u dobrom smjeru i ja sam siguran da će ta koalicija svaki dan biti sve jača, a ne slabija", odgovorio je Kuščević na upit o spekulacijama da će HDZ "izgurati" Most iz saborske većine.

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević (HDZ) poručio je danas kako je suradnje između Domoljubne koalicije i Mosta jako dobra, da Vlada ide u dobrom smjeru pa je siguran da će ta koalicija svakim danom biti sve jača.

"Mi gradimo mostove, mi ne rušimo mostove. Suradnja između Domoljubne koalicije i Mosta je jako dobra. Naravno da ne možemo svi o svemu jednako misliti, međutim, o svim važnim temama se dogovaramo, surađujemo. Vlada ide u dobrom smjeru i ja sam siguran da će ta koalicija svaki dan biti sve jača, a ne slabija", odgovorio je Kuščević na upit o spekulacijama da će HDZ "izgurati" Most iz saborske većine. 

Kuščević je na pitanja novinara odgovarao u Ministarstvu graditeljstva nakon konferencije za novinare u povodu ponovnog pokretanja projekta energetske obnove zgrada i korištenja obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama za odgoj i obrazovanje. 

>> U energetsku učinkovitost uložit ćemo više od 100 milijuna kuna 

>> Karamarku snaga za promjene u Vladi

Komentara 4

Avatar mama mia
mama mia
14:48 19.04.2016.

Ganuti smo dobrom suradnjom HDZ i Mosta

VE
verica2
15:20 19.04.2016.

Pogodite tko priželjkuje da se Most i HDZ posvade! Ako problema nema, treba ga izmisliti. Neki dan je g. Prgomet izjavio da su novinari "psi čuvari demokracije". Pitanje je jedino tko su treneri ili vodiči pasa.

Avatar delminium
delminium
15:24 19.04.2016.

HDZ , HDZ je napokon ono za sto smo svi bili 1989. Najvaznije da u njemu nema vise udbaskih junacionalista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije