Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo graditeljstva

Lovro Kuščević preuzeo ministarstvo od Anke Mrak Taritaš

lovro kuščević i anka mrak taritaš
Foto: Ministarstvo graditeljstva
25.01.2016.
u 14:16

Bivša ministrica Anka Mrak-Taritaš izjavila je da je sa svojim nasljednikom razgovarala o projektima koji su se u njenom mandatu provodili u Ministarstvu. Izrazila je zadovoljstvo učinjenim i nadu da će se dobri projekti nastaviti a ono što treba popraviti i razvijati dalje.

U Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja  jutros je obavljena primopredaja između novog ministra Lovre Kuščevića i bivše ministrice Anke Mrak-Taritaš. Ministru Kuščeviću uručeno je izvješće o radu Ministarstva u proteklom mandatu. Nakon polusatnog razgovora ministar i bivša ministrica dali su izjave za medije.

Bivša ministrica Anka Mrak-Taritaš izjavila je da je sa svojim nasljednikom razgovarala o projektima koji su se u njenom mandatu provodili u Ministarstvu. Izrazila je zadovoljstvo učinjenim i nadu da će se dobri projekti nastaviti a ono što treba popraviti i razvijati dalje.

Ministar Kuščević istaknuo je da je primopredaja prošla u očekivano dobrom ozračju za što se i zahvalio svojoj prethodnici. Izjavio je da mu je namjera nastaviti, poboljšavati i nadograđivati sve dobre projekte kako bi se poboljšao standard života ljudi te potakla i poboljšala investicijska klima u Hrvatskoj. Kao svoje prioritete istaknuo je projekte uređivanja i povezivanja Katastra i Zemljišnih knjiga te brigu i pomoć u rješavanju stambenog pitanja građana, između ostaloga i poticajima na stambene kredite.

Nakon primopredaje ministar Kuščević održao je sastanak sa zamjenikom bivše ministrice, svim pomoćnicima u Ministarstvu, direktorom Agencije za pravni promet posredovanje nekretninama, ravnateljicom Hrvatskog zavoda za prostorni razvoj, ravnateljem Državne geodetske uprave te ravnateljicom Agencije za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada.

>> Butković protiv monetizacije autocesta

Komentara 3

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:49 25.01.2016.

Odlično, Anka se sad može vratiti na snimanje Ratova zvijezda, već je zamorno bez Jabbe the Huta.

Avatar sniper
sniper
17:04 25.01.2016.

nakon mraka dolazi dan... bilo šta drugo napisati bilo bi suvišno

KA
KaNiDora
15:23 25.01.2016.

jako mi je drago da sve prolazi ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije