Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNB
Povratak na članak

Lovrinović: HNB je s 2,5 milijarde kuna minusa najveći gubitaš u Hrvatskoj u 2017. godini

Jesu li predsjednik Vlade i predsjednik Sabora, kojemu HNB odgovara, znali za tu informaciju i ako jesu, zašto su šutjeli, a ako nisu, zašto im HNB to nije priopćio, pita se Lovrinović

Komentari 8

LA
like_a_boss
11:13 06.07.2018.

Debeli dezerter Plenky ne smije reći ni A - ili je bivši. Hrvatskom nam upravljaju ucjenjivači - bandić, pupovac, saucha, radin i najveće štetočine u povijesti RH ; vrdoljak pošteni i hns... A debeli Plenky jedva čeka ponovno dezertirati i imati odnos sa junferom. Pardon, junckerom.

VL
DU
Deleted user
11:27 06.07.2018.

Sad tom korumpiranom guverneru treba hitno produžiti mandat da to sakrije...

VL
FA
fakin2012
10:57 06.07.2018.

hrvatske banke su uknjižile 13 milijardi gubitka od konverzije kredita u CHF zbog odluke političara. Baš me zanima otkud gubitak HNB-u i koliki bi tek bio da mu političari donose odluke kao ovu s CHF

VL
KU
kupatilo
13:50 06.07.2018.

Bravo Lovrinovicu ali opet ce biti pojeo vuk magare.Hdz-ovac sam i bicu do smrti jer niti rod niti vjeroispovjest kao ni dinamo i hdz a poglavito hrvatska drzava su za mene svetinja ali ove veleizdajnike treba maket od kase.Konacno uvesti i sprovoditi kaznenu odgovornost.Vujcic za te novce mora znati a dad je tako onda nema razgovora nego Remetinac.Imoje placu ali gospon moj tuje i odgovornost a moral i domoljublje nije u džepu nego u obrazu i srcu.

VL
TT
TTjac
11:30 06.07.2018.

Dolje veleizdajnička vlast!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.