Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje

Lovrića vijest o smrti zatekla kod kuće: 'Teško mi je o tome govoriti'

Prijatelji i suradnici u Bužanovu dolaze izraziti sućut obitelji Bandić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
28.02.2021.
u 22:58

Lovrić ističe kako je gradonačelnik svoju funkciju obnašao danonoćno, ali se također oslanjao na svoje suradnike

Komemoracija za preminulog gradonačelnika Bandića bit će održana sukladno epidemiološkim mjerama, a grad će nastaviti normalno funkcionirati, rekao je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Grada Zagreba Ivica Lovrić, dugogodišnji suradnik i prijatelj Milana Bandića.

- Pripreme su u tijeku, trudit ćemo se da sve bude organizirano na onoj razini koju on zaslužuje, kazao je za HRT i nadodao kako će Bandić biti pokopan na početku Aleje velikana uz mirogojske arkade.

- Neće biti nikakvih problema u funkcioniranju gradske uprave, govori Lovrić te ističe kako je gradonačelnik svoju funkciju obnašao danonoćno, ali se također oslanjao na svoje suradnike.

Odbio je pričati o potencijalnom kandidatu na predstojećim izborima, ali smatra kako će stranka nastaviti funkcionirati i nakon Bandićeve smrti.

- Mogu samo ponoviti - otišao je veliki gradonačelnik, dobar i veliki čovjek koji je 21 godinu vodio Zagreb. Radio je to sjajno. Teško će biti ponoviti ono što je Milan Bandić radio, rekao je Lovrić i ispričao gdje je saznao za smrt gradonačelnika.

- Doma me zatekla vijest... Bilo je to negdje oko pola noći, evo... Možda je teško o tome i govoriti, zaključio je emotivni Lovrić.

 

Tko je Jelena Pavičić Vukičević? Bandić joj je vjerovao i sada će voditi Grad do izbora. Čeka ju teško razdoblje

Komentara 7

PR
prokurator
23:00 28.02.2021.

još jedan kojemu je sada jako teško, jako je zatečen, i jako će potezati veze da mu uskok ne dođe pretražiti ured i kuću.

VI
vidum
23:09 28.02.2021.

Iza njega ostale su lijepe i skupe fontane, kao dokaz njegove uspješnosti. Kanalizacija nije vidljiva pa nije ni važna. Vidljive su samo poplave poslije svake kišice.

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
02:54 01.03.2021.

A gdje je Kikaš????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije