Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski pročelnik

Lovrić ministrici Divjak: Neugodno sam zatečen objavom fotografija učenika

Blaženka Divjak
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/3
25.10.2019.
u 23:10

Ministrica je objavila fotografije iz Osnovne škole Pavleka Miškine, no to joj je zamjerio pročelnik ureda za obrazovanje grada Zagreba Ivica Lovrić

Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje grada Zagreba poslao je e-mail ministrici znanosti i obrazovanja Blaženki Divjak zbog objave fotografija maloljetnih učenika Osnovne škole Pavleka Miškine na službenoj Facebook stranici Hrvatske narodne stranke.

– Neugodno sam zatečen objavom fotografija učenika Osnovne škole Pavleka Miškine, koju ste posjetili danas,  na službenoj Facebook stranici Hrvatske narodne stranke (HNS) jer ste time svjesno zloupotrijebili maloljetne učenike za Vaše političke interese te prekršili ne samo etičke norme, već i pozitivne propise Republike Hrvatske. Zahtijevam da žurno, i bez odgode, navedene sadržaje  uklonite s Facebook stranice Hrvatske narodne stranke – napisao joj je Lovrić.

Fotografija nema na službenoj stranici HNS-a, no i dalje su na službenoj stranici ministrice Blaženke Divjak.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
IvoDivo
10:24 26.10.2019.

divjakuša se previše osilila, treba to izbaciti iz vlade

DU
Deleted user
12:22 28.10.2019.

A što je s onim kad se slikala s pivom u ruci na aerodromu ?? Zamislite da je to učinio neki desničarski ministar mediji bi ga razapeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije