Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

'Lovci na pedofile' javno se ispričali zbog uhićenja dvojice nevinih muškaraca

britanska policija
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/4
06.11.2019.
u 18:38

Uhićenje dvojice muškaraca uživo su prenosili na društvenim mrežama, nakon čega su video podijelile brojne osvetničke skupine svojim pratiteljima.

Grupa 'Lovci na pedofile' morala se ispričati dvojici nevinih muškaraca nakon što su uživo prenosili njihovo uhićenje na Facebooku koje je gledalo tisuće njihovih pratitelja. 

Yorkshire Child Protectors objavili su svoju ispriku u priopćenju u kojem navode kako im je žao jer su doveli do uhićenja dvojice nevinih muškaraca u Hullu u ponedjeljak. Uhićenje dvojice muškaraca uživo su prenosili na društvenim mrežama, nakon čega su video podijelile brojne osvetničke skupine svojim pratiteljima. 

U svojem priopćenju, grupa je otkrila kako su reagirali temeljem informacije koju im je dala za sada neimenovana skupina i nisu imali razloga vjerovati da nemaju prave ljude. Grupa  'Lovci na pedofili' maknula je u međuvremenu snimku uhićenja, te tvrde kako 'prihvaćaju odgovornost za njihovu ulogu u uhićenju nevinih muškaraca no da neće preuzeti svu odgovornost'.

- Žao nam je tih muškaraca i osobno ćemo im poslati poruku s isprikom da smo pogriješili. Nudimo našu pomoć da ispravimo ovu zbrku koja se dogodila - istaknula je grupa koja je navela kako nemaju nikakvu ispriku što su optužili krive muškarce no da su trebali bolje provjeriti informacije, prenosi Metro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije