Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačen u Zagreb

Lovio veprove pa upucao ilegalnog migranta. Začuo se samo jauk

Lovačka puška/Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
02.04.2019.
u 14:01

Kako doznajemo, skupina migranata, njih 15-ak, među kojima je bilo i djece, ilegalno je prešlo granicu iz Bosne i Hercegovine te su se skrivali iza živice uz cestu u trenutku kada se njome u automobilu vozio lovac, koji je bio u prijavljenom i dopuštenom lovu na divlje svinje i čagljeve

Mlađi migrant s Bliskog Istoka teško je ozlijeđen u lovištu na području Jasenovca nakon što ga je noćas, 2. travnja oko 2,45 sati u lovu ustrijelio 57-godišnji hrvatski državljanin. Migrant je s ozljedama opasnima po život prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb gdje mu je stanje i dalje neizvjesno.

Kako doznajemo, skupina migranata, njih 15-ak, među kojima je bilo i djece, ilegalno je prešlo granicu iz Bosne i Hercegovine te su se skrivali iza živice uz cestu u trenutku kada se njome u automobilu vozio lovac, koji je bio u prijavljenom i dopuštenom lovu na divlje svinje i čagljeve.

57-godišnjak je iz automobila vidio kretanje te je misleći da puca u divljač ispalio hitac u pravcu migranata, no kada je začuo jauk odmah je potrčao u tom pravcu pomoći ustrijeljenom muškarcu. Muškarac je brzo prebačen u pakračku Opću bolnicu, odakle je zbog težine ozljeda prebačen u KBC Zagreb. Lovac je obavijestio i policiju koja je skupinu migranata privela, te se utvrđuje njihov identitet. Policija nastavlja s provođenjem kriminalističkih istraživanja vezano uz ovaj događaj.

Video: Veće kazne za vozače

Ključne riječi

Komentara 59

TH
thu
14:30 02.04.2019.

Podrška šokiranom lovcu!

LO
lojtra1
14:26 02.04.2019.

Tko će sad odgovarati za duševne boli tog lovca? Zar nije bilo bolje postaviti "Orban žicu" i zaštititi naš narod od divljih svinja i poludivljih ljudi sklonih "svim sredstvima" da se čoporativno dočepaju socijalne pomoći razvijenih kršćanskih zemalja?

Avatar Tračalo
Tračalo
13:00 02.04.2019.

Migranti se maskiraju u divlje svinje i tako prelaze granicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije