Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđen muškarac

Lovac stao na minu dok je u šumi prebrojavao divljač

'28.06.2010.Otocac, Hrvatska - U minsko polje, dvjestotinjak metara od lokalne ceste kod Dabra (selo Zabare) nedaleko Otocca, u nedjelju oko 21 sat zalutala su cetvorica mladica. Danijel Pintar (29) n
'Marko Prpic/PIXSELL'
18.03.2013.
u 14:59

Očevid nije bio moguć jer je riječ o minski sumnjivom području, a 54-godišnjak je prevezen u bolnicu

Ozlijeđen je 54-godišnji lovac koji je stao na minu dok je organizirano prebrojavao divljač kod šumskog predjela između Hrastina, Koprivne i Koritne, nedaleko od Osijeka. To je područje, inače, označeno kao potencijalno minsko polje. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 11 sati. Muškarcu, inače članu lovačkog društva Vladislavci, ozlijeđene su obje noge te je prevezen u osječku bolnicu.

- Očevid na mjestu događaja nije bio moguć zbog minski sumnjivog područja - priopćili su iz PU osječko-baranjske. Ne zna se, tako, ni na koju je minsku napravu stao.Policija apelira na građane da ne ulaze u označena minski sumnjiva područja, kakvo je i ovo u kojem je stradao lovac.

>> Požeški lovci upoznati s opasnostima od mina

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Remetiinec
Remetiinec
16:46 18.03.2013.

Stao je na PROM 1,,,kakve se tamo posijane na tisuće izmjenićno sa paštetama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije