Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

Lovac slučajno upucao muškarca i teže ga ozlijedio

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.08.2019.
u 14:47

Osumnjičeni je kazneno prijavljen Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnja se da 35-godišnjak 7. kolovoza, nakon lova na području Gorskog kotara nije izvadio streljivo iz lovačke puške te je došlo do opaljenja uslijed čega je teško ozlijeđen 33-godišnji hrvatski državljanin.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je PU primorsko-goranska.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrustase
15:02 09.08.2019.

Cudno , kako to da takvih dogadjaja nikad nema kod krivolovaca, samo kod lovaca. To je zato sto lovci ubijaju iz objesti i zabave, kod kuce im pun frizider a oni idu ubijat, dok krivolovci idu u lov da napune vlastiti frizider, pa dobro paze na svaki korak i ne pucaju na sve sto se mrda i ne ostavljaju napunjeno oruzje.

PA
PaterT
12:55 10.08.2019.

Da li si ti krivolovac? Ili imas samo PAP-ovku u staglju uz Antinu sliku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije