Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nespretno rukovanje

Lovac se slučajno upucao u glavu, u kritičnom je stanju

Lovačka puška/Ilustracija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
19.02.2019.
u 10:27

U koprivničku Opću bolnicu jučer prijepodne doveden je 81-godišnjak s ozbiljnim ozljedama.

Jučer prijepodne u mjestu nedaleko od Đurđevca došlo je do teške ozljede zbog nestručnog rukovanja lovačkom puškom piše Podravski.hr.

Muškarac star 81 godinu posjedovao je pušku legalno, no nespretnim rukovanjem izazvao je pucanj koji ga je ranio u glavu i nanio mu ozljede opasne po život.

– Nedvojbeno je utvrđeno kako je riječ o nesretnom slučaju. Županijsko državno odvjetništvo dalo nam je nalog za provođenje očevida – rekla je Dijana Žagar iz PU koprivničko-križevačke.

Ubojstvo u Đurđenovcu

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:25 19.02.2019.

lovac ... 81 godina... ma dajte molim vas .... isto kao i ona baba od juče sa 70 i kusur što je zgazila maju sa djetetom... nisu za drugo nego gledati tv i hraniti golubove...

IB
ibiza
19:29 19.02.2019.

o , kome se sve dozvoli imati oruzje

Avatar dkoor
dkoor
14:01 19.02.2019.

Istovremeno na drugom kraju svijeta u SAD nekog je nesretnog trkača u prirodi iz zasjede je napala puma (mountain lion). Lik ju je hrvajući se s njom, uspio zadaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije