Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI LOV

Lovac pucao na fazana pa mladoga kolegu pogodio u glavu

lovac
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
28.10.2019.
u 08:28

Lovac je iz puške ispalio dvije patrone na fazana, a dio sačme pogodila je drugoga lovca u predjelu glave, priopćila je policija

Neoprezni lovac (65) pucao je na fazana pa je mladoga kolegu (28) sačmom ranio u glavu u nedjelju oko 11.40 sati u organiziranom lovu u Podravini.

Mlađi lovac lakše je ozlijeđen i pomoć mu je pružena u hitnoj pomoći u Đurđevcu. No, stariji lovac kazneno je prijavljen te mu je oružje oduzeto.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 65 – godišnji lovac u predjelu zvanom Selišće nedaleko mjesta Kloštar Podravski, u skupnom lovu iz lovačke puške ispalio dvije lovačke patrone na fazana.

Dio sačme koja je ispaljena iz patrone pogodila je 28 – godišnjeg lovca u predjelu glave usljed čega je isti zadobio lake tjelesne ozljede. Od drugog lovca je oduzeto oružje i streljivo te je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave u Koprivnici.

Ključne riječi

Komentara 5

NL
ne___lupetaj
10:58 28.10.2019.

Ili su lovci proprvali ili se fazani setaju po sumi. Pa zar vas nije sramota, pored punih frizidera iz objesti ubijate ptice samo da se vi pokazete kako ste neka velicina, a u stvari ste obicne gnjide. I treba da ga roknes u tintaru i on tebe , svejedno u tintari imate propuh.

BO
Boryx
10:01 28.10.2019.

Ko s mača lača...

DU
Deleted user
09:07 28.10.2019.

Treba oduzeti 90%dozvola i oružja.Ti lovci su uglavnom razvojačeni branitelji sa ptsp dijagnozom.U kombinaciji sa alkoholom se događaju ovakve tragedije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije