Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio kaznenu prijavu

Lovac je gađao čaglja, pa pogodio Iračanina koji je bio u grmlju

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
03.04.2019.
u 14:14

Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u pakračkoj Općoj bolnici, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život te je prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb

Ilegalni migrant koji je u noći na utorak ranjen iz vatrenog oružja pokraj Jasenovca je 31-godišnji Iračanin, utvrdila je policija.

Njega je u prijavljenom lovu nehotice ustrijelio 57-godišnji lovac koji je zbog toga dobio kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja.

Kako je u srijedu objavila policija istraživanjem je utvrđeno da je 57-godišnjak u utorak, 2. travnja oko 1.30 sati u lovištu pored Jasenovca, na cesti unutar lovišta u namjeri da usmrti čaglja iz lovačke puške ispalio hitac, a da se prethodno nije uvjerio da se u pravcu pucanja ne nalaze osobe.

Nakon što je streljivo prostrijelilo čaglja, pogodilo je stranog državljanina koji je bio u grmlju, zajedno sa skupinom od 15-ak migranata koji su ilegalno prešli granicu iz BiH. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u pakračkoj Općoj bolnici, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život te je prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb.

Video: Svi u čudu gledali kada se otvorio prtljažnik automobila

Ključne riječi

Komentara 23

JU
jurajuric118
15:33 03.04.2019.

treba čoveka nagraditi, a ne podnostiti kaznenu prijavu. lovci još jednom kao i 90-tih čuvaju državu od razno raznih likova s bradama koji se kriju po šumama.

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
16:03 03.04.2019.

Heroj, a ne zločinac

DU
Deleted user
14:48 03.04.2019.

btw... kao ona trudnica s Ličke Plješivice... ovaj se kao Mirko i Slavko namjerno bacio pred metak, da ode par dana u bolnicu... i da ljevičari imaju za čim kukati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije