Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija Hrvatske

Lorencin otkrio kako dobre igre vatrenih u Brazilu pomažu turizmu!

Darko Lorencin
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
18.06.2014.
u 11:38

- Nadamo da će i naši igrači dobrom igrom dodatno promovirati Hrvatsku - zaključio je Lorencin.

Ministar turizma Darko Lorencin kazao je da nogometna reprezentacija, koja danas igra drugu utakmicu u skupini na Svjetskom prvenstvu, iznimno snažno reklamira Hrvatsku i njezine turističke potencijale, piše Glas Istre.

Osim što smo igrali na otvorenju svjetskog prvenstva, što je samo po sebi ogromna reklama jer je tu utakmicu pratilo oko dvije milijarde ljudi, svaka pojava naših prepoznatljivih kvadratića pred očima gledatelja iz cijeloga svijeta dodatna je promotivna aktivnost kazao je Lorencin.

Naglasio je i da će dobrim igrama i što duljim ostankom naše reprezentacije u turniru sve više jačati zanimanje za Hrvatskom u svijetu. Pa se nadamo da će i naši igrači dobrom igrom dodatno promovirati Hrvatsku zaključio je Lorencin.

>>Boravišna pristojba bit će viša i ulagat će se u promociju i razvoj destinacije

>>Lorencin sjeo na Harleyja i provezao se Biogradom

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
11:46 18.06.2014.

Aha ! Ako pak netko od desnih istakne činjenicu onda je nacionalist ili čak fašist ,kojem se proz povečalo i prezirom pokušava nametnuti nepostoječa krivnja iz povjesti.

EV
evropljanin
13:07 18.06.2014.

ovaj je zaista spavao zimski san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije