Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se

Lord i Nea od kuće su otišli prije 20 dana, vlasnici nalaznicima nude i nagradu

Nea i Lord
Foto: Privatni album
1/5
13.03.2016.
u 12:00

Mješanka Nea i samojed Lord veliki su prijatelji, a uz to su i susjedi. Njegujući dobrosusjedske odnose još 18. veljače zajedno su se uputili i u skitnju.

Njihovi vlasnici traže ih već danima, obišli su sve okolne šume i polja. Obavijestili su veterinare, lovce, oblijepili stupove plakatima. Dobili su samo jednu dojavu, i to još 25. veljače, kad su Lord i Nea viđeni u Donjem Dragonošcu. Nisu ih pronašli, a sad bi mogli biti i kilometrima daleko od Velike Gorice, otkud su krenuli u avanturu. Nea je mješanka manjeg rasta, svjetle dlake, a Lord samojed prepoznatljiv po tome što nema repa. Oboje su čipirani, pomozite im da se vrate kući.

- Molimo dobre ljude za pomoc. Za nekoga su to možda samo psi lutalice, a nama puno znače i jako, jako nam nedostaju - kažu očajni vlasnici. Nalaznicima nude i nagradu, a pozive čekaju na 091/20-70-401, 092/31-05-667 i 091/93-61-959.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
14:11 13.03.2016.

Falling in love eventually.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije