Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opustošili voćnjake

Lopovi odnijeli više od 500 kilograma marelica i nekoliko tona krušaka iz Baranje

'SPECIJAL MOJA ZEMLJA 29.06.2012., Knezevi Vinogradi - U baranjskim vocnjacima zapocela berba marelica.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
14.07.2015.
u 14:07

Nestalo je i nekoliko tona krušaka iz voćnjaka 68-godišnjeg Baranjca. Lopovi su ih odnijeli u razdoblju od 1. do 10. srpnja

Nepoznati lopovi haraju voćnjacima u Baranjskom Perovu Selu. Više od 500 kilograma marelica ukradeno je iz voćnjaka 32-godišnjaka u noći na petak. Vlasnik je oštećen za tisuće kuna, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Nestalo je i nekoliko tona krušaka iz voćnjaka 68-godišnjeg Baranjca. Lopovi su ih odnijeli u razdoblju od 1. do 10. srpnja.

Pravi je misterij kako su kradljivci neopaženo pobrali i odvezli toliko voće. Policija traga za lopovima. 

Ključne riječi

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
04:39 15.07.2015.

Ipak je lopov(i )utrošili snagu,da odnesu toliko toga...do godine će opet rodit,mani brige,al,kad ti netko,bez pol muke,odnese iz kuće 20.000,one više neće narast,odoše zauvjek. Ne žali za onim,čega više nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije