Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provale

Lopovi im odnijeli stotine tisuća kuna

Provala
22.06.2020.
u 11:10

Od provale do otkrića je prošlo sat vremena, ali lopovu je i to bilo dovoljno da pronađe novac i pobjegne

Štetu od nekoliko stotina tisuća kuna prijavio je 79-godišnjak nakon što je otkrio da mu je netko provalio u kuću na području Zaprešića. Kako je priopćila zagrebačka policija, u kuću mu je provaljeno između 9. ožujka i 14. lipnja.

Kada je provalu otkrio 79-godišnjak je policiji prijavio da su mu ukradeni novac i tehnički uređaji, ali i Renault zagrebačkih oznaka. A bez nekoliko stotina tisuća kuna ostao je i 53-godišnjak u čiju je kuću u Poljani Čičkoj kod Velike Gorice provaljeno 21. lipnja između 7.50 i 8.45.

On je policiji prijavio da mu je ukraden novac, a lopov je očito znao što i gdje da traži, s obzirom na to da je od provale do njezinog otkrića prošlo malo manje od sat vremena.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
13:39 22.06.2020.

imali su dobre informacije...

Avatar Observer
Observer
13:04 22.06.2020.

Pajser u akciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije