Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE

Lopov uhićen nakon što ga je na cesti prepoznao policajac koji je bio van službe

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
28.04.2021.
u 11:22

Kada je shvatio da je riječ o osobi za kojim policija traga jer ga se sumnjiči za niz imovinskih delikata, policajac ga je uhitio

Da je policajac uvijek policajac, bio na dužnosti ili ne, svjedoči primjer iz Istre. Tamošnja se policija pohvalila uhićenjem 32-godišnjaka, kojeg se sumnjiči za  računalne prijevare i krađe, a uhićen je nakon što ga je policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti, prepoznao kao počinitelja kaznenih djela.

Dogodilo se to 26. travnja u 19.20 kada je navedeni policajac u Muntrijskoj ulici ugledao 32-godišnjaka. Kada je shvatio da je riječ o osobi za kojim policija traga jer ga se sumnjiči za niz imovinskih delikata, policajac ga je uhitio.

Prije toga, 32- godišnjak mu je  bezuspješno pokušao pobjeći. Kada je 32-godišnjak doveden u postaju, utvrđeno je da kod sebe ima  8.9 grama amfetamina i jednu MDMA tabletu,  zbog čega je i prekršajno prijavljen.

Inače, utvrđeno je da se 32-godišnjak 27. ožujka u prijepodnevnim satima, kako je priopćila policija, drsko ušuljao u jednu kuću u Oprtlju, dok je  82-godišnja vlasnica bila u dvorištu te je iz kuće otuđio više stotina kuna. Potom je u noći s 21. na 22. travnja, iz automobila parkiranog ispred obiteljske kuće u Grdoselu, otuđio novčanik 53-godišnjaku, nakon čega je s njegovom bankovnom karticom na bankomatima u Žminju podignuo više tisuća kuna.

Sumnja se da je novčanik otuđio i 24. travnja, kada je iskoristio odsutnost ukućana te je ušao u kuću u Jakačićima i sa stola uzeo novčanik 28-godišnjakinji, a potom je s njenom bankovnom karticom podignuo nekoliko tisuća kuna na bankomatima u Žminju.

Kazneno je prijavljen, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
14:18 28.04.2021.

Cuj njega prepoznao, kako ne prepoznas ove velike i jos ih cuvas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije