Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Advent u Areni uz Večernji list

'Look' za doček složila za 2 minute i pobijedila

Advent u Arena Centru u organizaciji Večernjeg lista
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
19.12.2017.
u 10:18

Natjecanje u stiliziranju novogodišnjih kombinacija bio je već treći adventski izazov u Areni. Iduće subote će se ukrašavati božićni stol

Cijele je godine bila dobra te se nada da će joj Djedica donijeti omiljenu igračku. Napomenula mu je to i ovog vikenda kada se slikala s njime u Arena Centru. Petogodišnja Tea među mnogobrojnim je mališanima, naime, koji su posjetili kutak Djeda Mraza, a koji u sklopu Adventa u Areni organizira Večernji list. Tamo je za njih organiziran i niz radionica te su, primjerice, s Carpylandom izrađivali ukrase, a radili su i s Jumping Clay glinom.

– Djeca je vole jer se lako oblikuje, brzo se suši, a može se i više puta ponovno koristiti – objasnio je animator Josip Šuto, a koliko se radionica svidjela djeci, potvrdila je i sedmogodišnja Ana koja je izradila jelena i pingvina.

Poslijepodne je Djedica svoj kutak nakratko “posudio“ za održavanje modnog natjecanja u stiliziranju novogodišnjih kombinacija. Tri natjecateljice koje su odabrali Večernji list i Magazin DIVA trebale su složiti dvije kombinacije pri čemu su za prvu imale pola sata, no za drugu samo dvije minute pa su trebale pokazati i snalažljivost. Na kraju je modni dvojac koji stoji iza poznatog brenda ELFS odabrao pobjednicu.

– Nisam očekivala pobjedu, ja sam samo odabrala ono u čemu bih se osjećala najugodnije. Treba znati nositi odjeću koju odabereš – zaključila je mlada majka Sara Krajačić, čija je glamurozna ideja na kraju bila najbolja te je osvojila Arenin bon od 250 kuna, poklon-paket ELFS-a te pretplatu na Večernji list. Pobjedu, kazala je, nije očekivala, ali čini se da joj je u odabiru kombinacije očito dobro došla pomoć jednogodišnjeg sina Lukasa koji joj je bio podrška. Dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a bili su jako zadovoljni natjecanjem, a njihov savjet za novogodišnju noć je – šljokice, šljokice i još šljokica. 

Advent u Arena Centru u organizaciji Večernjeg lista
1/53
   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije