Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠALILI SE

Još se nije ni ohladio od poraza, a Trumpu je već stigla nova 'pljuska'

Londonski Madame Tussauds preodjenuo Trumpov voštani kip u golfera
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
1/6
09.11.2020.
u 11:43

Trump je tijekom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobjedu njegova protivnika na predsjedničkim izborima 2020., dvaput primijećen na golf terenima

Nakon što je berlinski muzej Madame Tussauds prije nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trumpa iz svojeg postava, londonski Madame Tussauds je njegovu figuru odjenuo u običnog golfera nakon izbora Joea Bidena novim predsjednikom Sjedinjenih Država.

Uprava muzeja je predsjednika u odlasku preodjenula iz njegova tipičnog modrog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste hlače uparene s crvenom bejzbolskom kapom. Da bi još snažnije istaknula njegov odlazak iz Bijele kuće, muzejska ga je uprava postavila pokraj velike torbe s palicama za golf.

Video: Trump i Melania napali medije: “Kako je moguće da jadni mediji proglase tko je pobjednik?”

Trump je tijekom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobjedu njegova protivnika na predsjedničkim izborima 2020., dvaput primijećen na golf terenima.

Londonski Madame Tussauds preodjenuo Trumpov voštani kip u golfera
1/6

"Donald Trump odsad će imati više vremena da se posveti svojem omiljenom sportu", tvitao je muzej nakon što su američki mediji proglasili rezultate izbora.

Osim američkih golf odmarališta, nekretninski mogul posjeduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj. Poznato je da uprava muzeja promptno reagira na aktualne događaje. Početkom 2020. princ Harry i njegova supruga Meghan vrlo su brzo odvojeni od ostatka kraljevske obitelji nakon odluke o povlačenju iz kraljevskih događanja.

Komentara 9

SI
sisavac
12:42 09.11.2020.

dal je ogromna većina lobotomizirana, pa ne zna da je trump milijarder? da je on bogat, besramno bogat, to što se piše o tužbama, dugovanjima, da je to klasika u americi, svako malo netko proglasi stečaj, bankrot. al osobno ne propadne, jer su, kao i kod nas, dužne tvrtke, ne vlasnici!

NE
Nepokolebljiv
15:03 09.11.2020.

Silno sam zabrinut za zdravlje i zivot Predsjednika Trumpa nakon sto je VL proglasio da je Trump dobio jos jednu pljusku!

DA
DarthVader
13:58 09.11.2020.

Trumpisti iz Hrvatske na aparatima. Neprocjenivo. I jos se tjese s nekim tuzbama. Nemogu shvatiti da je Biden izabran four president.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije