Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završena istraga
Povratak na članak

Lolija je u bunar bacio susjed, policija protiv njega podigla kaznenu prijavu

Iznerviran lavežom susjedina psa 53-godišnjak ga je bacio u bunar, po čl. 205 Kaznenog zakona zbog mučenja živorinje prijeti mu zatvorska kazna do godinu dana

Komentari 10

NA
narcis660
17:00 06.09.2018.

Ma koliko grubo ovo zvučalo ali uzvratiti istom mjerom....Kakav monstrum moraš biti da živo bacis u bunar i bez imalo grižnje savijesti odes.Jadna nrdužna životinja koja isto ima čula i osjećaje evo mi se plače...Manijaci nemaju srce ...Tužno😢😕

VL
KR
Krotila
18:30 06.09.2018.

na lice mU staviti željeznU maskU i U samicU

VL
Avatar maxist
maxist
19:05 06.09.2018.

ovdje se spominje naplata intervencije a stotine pijanih i devijantnih budala zbog kojih se angažira goleme resurse -prolaze besplatno a naplate ni u primisli ? Domaćem čovjeku i nesretnom psu oni bi fakturirali ?! Egzekutoru -ubojici psa -tapšanje i možda 100 kn globe ?

VL
ZA
zarkotih
22:50 06.09.2018.

U bunar ne u zatvor da odradi višegodišnju kaznu, psihopata jedan!

VL
KE
kelab
02:15 10.09.2018.

Ne volim usporedjivati ljude i zivotinje. Kad je 'zivotinja' u pitanju (u ovom slucaju pas), kriv/zasluzan je vlasnik. Baciti neduzno bice u bunar je zlocin i za TO treba odgovarati, pa makar se radilo i o 'zivotinji'. Tko je 'zivotinja'' u ovom slucaju, neka odrede oni koji su za to placeni. Bilokakvom izivljavanju treba stati na kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.