Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Loki se uplašio vatrometa i pobjegao

Foto: Privatni album
1/3
26.07.2018.
u 15:27

Zlatni retriver Loki nestao je u Velikom Polju, prema jednoj od dojava viđen je i na Bundelu. Vasnici nalazniku nude nagradu, zovite ih na 095/35-35-399

Zlatni retriver Loki izgubio se u nedjelju 15. srpnja u Velikom Polju. Uplašio se vatrometa i pobjegao u smjeru Velike Mlake.

Njegova obitelj traži ga već danima, obilaze sva mjesta na kojima je viđen pas koji bi mogao biti Loki, no do sada ga nisu pronašli.

– Dolaze nam dojave s više strana odjednom, ali ne pronalazimo ni našeg psa, niti psa koji je viđen da luta, jer uvijek kasnimo – kaže vlasnica Tajana Kranjčić. Prema jednoj od posljednjih dojava Loki je viđen na Bundeku, a zatim i u Zapruđu.

Foto: Privatni album/MailOnline

Loki je, vjeruju, sada već jako uplašen, ali je dobar i možete ga slobodno zvati i zadržati dok vlasnici ne dođu po njega. Kad je pobjegao, imao je oko vrata plavu ogrlicu. Dlaka mu je svjetlije krem boje, uši su mu tamnije, gotovo smeđe, a rep mu je kitnjast. Čipiran je.

Vlasnici nude nagradu nalazniku, a pronađete li Lokija zovite 095/35-35-399.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije