Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
179 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Matko_Gracin:

    Ovo smeće od Brlekovića nikad ništa korisno u životu nije napravilo za hrvatski nogomet, ljubomoran je što je nitko i ništa, samo sere i teši bedu

  • mikrogrizzly:

    Ne bih komentirao baš ovaj slučaj, iako je to kriterijima cash flow-a velik i u EU razmjerima, nego naprosto činjenicu da se u našem sportu nikako ne može raditi striktno po zakonu, ako izuzmemo veslanje, gimnastiku i slične "male" sportove. ... prikaži još! Naime, transferi i aspiracije su tako visoko postavljeni da tu, neminovno, mora nastupiti kršenje zakona u nekoj fazi jer gotovine u Hrvatskoj ima premalo - u usporedbi sa sportskim dostignućima koji se traže od naših sportaša. I onda se ide "na ruke", "zabašuriti" po računima u inozemstvu kad su u pitanju transferi itd. itd. Toga je bilo i bit će - sjetite se neuspjelog (srećom!) samoubojstva blagajnika Hajduka svojedobno jer on je to sve kroz knjige provlačio i preknjižavao. Tako da bi bilo strahovitog posla u svim našim klubovima da se DO RH toga poduhvati i sportski klubovi bi praktično uvenuli. Još jednom, nema tu mjesta za sjever-jug animozitete - tako naprosto stoje stvari i već na razini Hrv. Olimp. odbora su napravljene strahovite malverzacije pokretanjem TV postaje - pa ništa, ugrizo vuk magare. Nema veće nepravde od selektivnog provođenja zakona!

  • oxymoron:

    Vi novinari to najbolje znate: onima gore lizete, a kad su dolje onda iste gazite. Prostitucija je casnije zanimanje od vasega. A Mamic je za vas gsopodin Bog otac i ne izuscujte svaki dan njegovo ime uzaludno!

Još iz rubrike Vijesti

NOVA ŽARIŠTA

Ravnatelj Meštović: KBC Split spreman za ponovnu pojavu infekcije i veći broj slučajeva

POPUŠTANJE OD 1. OŽUJKA?

Capak: Britanski soj proširen po cijeloj Hrvatskoj, razgovara se o otvaranju terasa

Zagreb: Na suđenju Zvonimiru Šostaru svjedočili su Milan Bandić i Miro Laco
PROBLEM S MJERAMA?

Novinari opet nisu mogli ući na suđenje Bandiću