Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u benkovcu

Ljubomorni mladić u autu imao još 51 metak za krvavi pohod

'19.08.2010., Benkovac - Radoslava Klicic jecajuci pokazuje slike svoje preminule djece Marine i Marina koje je brutalno pistoljem ubio Marko Dukic. Uz Radoslavu je bio suprug Stjepan koji ju je pokus
Foto: 'Filip Brala/PIXSELL'
1/5
19.08.2010.
u 18:42

Policajci tvrde da nisu uspjeli naći Dukića nakon što je šakom u glavu udario Marinu Palavru.

Kamenoklesar Marko Dukić (33) dovezao se u srijedu navečer pred kafić Amadeus u Benkovcu naoružan pištoljem kalibra 7,62. U automobilu je imao čak 51 metak. Čim je ušao u kafić, oko 21.45 sati, prišao je Marini Palavri, rođenoj Kamber (22) i pucao joj u vrat. Ubio ju je na licu mjesta. Marko Dukić potom je s pištoljem krenuo prema Marininu bratu Marinu Kamberu (24). Marin je počeo bježati prema zahodu, no Dukić ga je smaknuo s dva hica u leđa i glavu.

>>Ubio bivšu djevojku i njena brata na slavlju rođendana pa se upucao

'Bila je u lokvi krvi'

Potom je pucao i sebi u glavu. To su nam jučer neslužbeno rekli iz zadarske policije, potvrđujući da je Marina usmrćena na mjestu, da je njezin brat Marin preminuo nedugo nakon što je na njega pucano te da je Marko Dukić preminuo tijekom noći. Tragedija koja je zavila Benkovac u crno mogla je, kako tvrde majka i očuh ubijenih brata i sestre Marine i Marina, biti spriječena da je, kako su nam rekli, policija pravilno reagirala na prijavu nasilništva Marka Dukića nad Marinom Palavrom Kamber.

– Marina je s Markom bila u vezi do prije mjesec i pol. Nakon toga stalno joj je slao prijeteće poruke. Pisao je SMS-om da se iseli iz Benkovca jer da će joj on presuditi i naposljetku joj je i presudio – plačući nam je govorila Radoslava Klicić, majka ubijenih Marine i Marina. Pokazujući slike svoje djece, smogla je snage izraziti sućut roditeljima Marka Dukića.

– Ja im želim izraziti sućut, no njega mi nije žao. Da se nije ubio, ja bih mu presudila. On joj je prijetio, a ona bi uvijek sve smirivala. Prekinula je s njim, no on je očito s njom htio imati nešto više. Prije nekoliko dana istukao ju je i to je prijavila policiji, a otišla je potražiti i liječničku pomoć. Policija je došla i rekla da te poruke nisu prijetnja, a da su ih shvatili ozbiljno, ovo se ne bi dogodilo. Moja Marina bila je krasna djevojka, a brat ju je uvijek branio i sada ih više nema. Pa ubio je Marinu na njezin rođendan – plačući nam je rekla Radislava Klicić. Marini je rođendan svega pola sata prije stravičnog ubojstva u Benkovcu čestitao 18-godišnji Benkovčanin Stjepan Lovrić.

– Došao sam do Marine i čestitao joj rođendan. Čuo sam da ju je dva dana prije Marko napao u kafiću u kojem je radila kao konobarica i da ju je s njim napala još jedna djevojka. Rekao sam joj u šali da me zove drugi put kada se bude tukla, a ona se samo nasmijala. Nedugo potom vidio sam gužvu i pretpostavljam da je Marin Kamber, Marinin brat, otjerao Marka Dukića od Marine uhvativši ga za vrat. Sljedeće što sam vidio jest bljesak i začuo sam pucanj. Mislio sam da je riječ o petardi, no Marina je pala i ostala u lokvi krvi. Čuo sam još dva pucnja i u zahodu vidio Marina Kambera kako leži u krvi. Kada sam ga podigao, dva mi je puta rekao da pozovem hitnu pomoć.

Ubojica bio povučen

Čuo sam još jedan hitac kojim si je u glavu pucao Marko Dukić koji je odmah pao – rekao nam je Stjepan Lovrić, svjedok dvaju ubojstava i samoubojstva u benkovačkom kafiću Amadeus te dodao da su i Dukić i ubijeni brat i sestra bili mirni, a za Dukića i da je bio vrlo povučen.

Policija nam je danas potvrdila da je 17. kolovoza Marina Palavra Kamber prijavila Marka Dukića zbog nasilništva.

– On je Marinu udario šakom u glavu, a potom je u njezinu smjeru bacio i bocu koja se razbila o šank. Mi smo u nekoliko navrata Marka Dukića tražili i na njegovoj adresi i u Benkovcu, no nismo ga uspjeli pronaći – rekli su nam iz zadarske policije te dodali da nemaju prijavljene prijetnje SMS-om.

Komentara 33

OZ
ozujsko
05:58 20.08.2010.

eh da je to bila Titina milicija,nasli bih toga dukica za dva da dana u Australiji u Sidneju,a kamoli u Hrvatskoj u Benkovcu,ali eto poznat je americki sistem,\"policija stize kad bude sve gotovo\",sucut obitelji nastradali.

MI
mica1111
08:28 20.08.2010.

...ah,sve su to još djeca...trebalo bi međusobno više razgovarati i učiti kako izbjegavati konfliktne situacije... ...zar majka ubojice nije primjetila da se nešto dešava sa njezinim djetetom?

MM
Mladen Miletić
20:52 19.08.2010.

Ljubomorni mladić u autu imao još 51 metak za krvavi pohod; mladić? dvostruki ubojhica nije izraz za ovakove počinitelje ? Tipični balkanski izrazi generali a ne zločinci zavisi kako si pismen pošten tako se izražavaš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije