Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Ljubičić osmislio Bandićev sportski Megaholding

Naslovnica
15.02.2019.
u 00:05

Raspadanje Šalate, Doma sportova... motiviralo Bandićeva suradnika da osmisli kako namaknuti novac za obnovu objekata, što od kreditnih institucija, što iz fondova EU.

Njegova je ideja bila Holding, a sad je stao iza poduzeća koje bi trebalo oživjeti sve dotrajale gradske sportske objekte. Slobodan Ljubičić Kikaš, koji je u zagrebačkom komunalnom divu trenutačno zadužen za ekonomske poslove, dosjetio se da bi se raspadanje Šalate ili Doma sportova moglo riješiti osnivanjem posebne tvrtke koja će biti zadužena isključivo da namakne novac za obnovu objekata, što od kreditnih institucija, što iz fondova EU.

Zvala bi se, sasvim logično, Sportski objekti, s temeljnim kapitalom od 20 tisuća kuna, a iako su Ljubičićevi kolege iz Holdinga bili gotovo sto posto sigurni da će upravo on biti i direktor novog d.o.o., Kikaš kaže da se to neće dogoditi.

– Više nikad na čelu nijednog gradskog poduzeća – ideju o čelnoj poziciji Sportskih objekata odbacuje Slobodan Ljubičić, a na pitanje tko bi onda bio najsposobniji za tu poziciju, odgovara da se za sada tek bavi time da se tvrtka uopće osnuje. Jer ideju prvo mora “amenovati” Gradska skupština, i to na sjednici 26. veljače.

>>Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Je li Hrvatska sekularna i zašto Sabor ne može izbaciti vjeronauk iz škola

>>Nijemci za dlaku izmakli recesiji, ali već je jasno da će ih manje na Jadran

>>Učenici dodatno opterećeni: Kako su s popisa lektire izbrisani Pipi Duga Čarapa, Heidi, Anne Frank i Mali princ

>>Saša Anočić: Sad sam sasvim siguran - Melkior je sam Ranko Marinković

Dar uz Ekran: kuponi s velikim popustima za najnovije predstave, koncerte...

Komentara 9

LO
Long
06:59 15.02.2019.

Ljubicic je vec razradio plan, kako zamracit pola para.

DO
doktorica
23:44 14.02.2019.

na tom mega projektu radit će "stručnjaci"koji bi i Beč učinili neprepoznatljivim,zapravo ono što jedino im ide je uzimanje novca bez da ikoga pitaju,a najmanje Zagrepčane.

RP
rpzagreb
23:09 14.02.2019.

Blago nama kad imamo ovakve vrste i stručne likove koje brinu o gradu i gradskom novcu. Zato i je Zagreb postao seljačka palanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije