Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni kolumnist u Independentu priznao osjećaje

Ljubav u Pekingu: Engleski novinar zaljubio se u Blanku

vlasic56_311.jpg
import
26.08.2008.
u 18:25

Osvojile su me njezine oči, velike, prekrasne i zelene kao jezerca. Očaravale su s velikih ekrana Ptičjeg gnijezda. Posljednje natjecanje posljednjega dana atletike na Olimpijskim igrama, to je ono što sam čekao: ženski skok u vis, a ja sam zaljubljen.

Tako je tekst pod naslovom “Prekrasna Blanka daleko od Grešnog sela” u Independentu počeo slavni engleski kolumnist i TV zvijezda Dom Joly, koji je postao popularan nakon briljantnih humorističnih emisija na BBC-u i skrivene kamere na Channel 4. “Sve je išlo tako glatko. Blanka je preskakala bez greške, a budući da sam gledao samo nju, znao sam da je potpuno opuštena, koncentrirana i... lijepa. Tako lijepa”, piše Joly, kojeg je, kao i cijelu Hrvatsku, šokirao razvoj događaja i pobjeda Belgijke Tie Hellebaut. “Katastrofa! Rušila je u prvom pokušaju na 2,05. Odjednom se vidjelo da je ranjiva. Htio sam skočiti na stazu da je utješim i pružim joj podršku.



Ali lijevo od mene bio je kineski redar pokraj kojeg se nije moglo proći. Belgijska knjižničarka preskočila je visinu iz prvog pokušaja. Kad je Blanka rušila sva tri puta na visini 2,07, bilo je gotovo. Neugledna naočarka Hellebaut osvojila je zlato, a Blanka, moja voljena Blanka, bila je očajna”, opisao je Joly osjećaje koji se nisu smirili ni kada se vratio u hotel: Legao sam u krevet nakon teškog dana, zario glavu u jastuk i zaplakao kao beba. Stvarno je vrijeme za povratak kući.

Selo grijeha
U istom tekstu slavni se kolumnist bavi i intenzivnim seksualnim životom u olimpijskom selu, gdje Blanka nije boravila. Joly ga naziva Selom grijeha. “Najgori su plivači. Natjecanja im završavaju nakon prvog tjedna, a tada počinje party! A oni imaju najbolja tijela...”, piše Joly, kojemu je kolega Matthew Syed, bivši olimpijac, potvrdio da je na u Barceloni 1992. spavao s više djevojaka nego do tada u životu. “Blanka je ostala nedodirljiva za cijeli taj festival seksa”, zaključio je Joly.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije