Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO UZ MURU

Ljeto uz Muru počinje atraktivnom vježbom policajaca u lučici

mura
Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
03.08.2010.
u 15:40

Manifestacija traje do nedjelje, kad je na redu oprezno najavljivana Prva murska alka - u tačkama!

Sutra (u četvrtak) počinju četverodnevni programi Ljeta uz Muru 2010. Nakon jutarnje mise i polaganja vijenaca prigodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, međimurska će policija izvesti atraktivnu vježbu. U lučici će u 10.15 sati otvoriti izložbu svoje opreme i oružja. Interventni policajci prikazat će zaustavljanje vozila ježem te hvatanje i izvlačenje kriminalca iz auta, a ronioci će zaranjati u Muru. Na igralištu NK Rudara, na Šoderki, održat će se Vesele dječje sportske igre, a počet će u 17 sati.

U petak se otvara Sajam domaćih proizvoda, u centru. Svoje aktivnosti i proizvode predstavit će i udruge žena iz Središća, Peklenice i Križovca. U subotu je Gradski kotlić, ribolovni kup te navečer koncert Vlade Kalembera. Posljednji dan, u nedjelju, održat će se oprezno najavljivana Prva murska alka. Kako doznajemo, alkari će se voziti u tačkama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije