Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIMELAPSE

VIDEO Ljepote Krke ostavit će vas bez daha: Tri godine truda za ovo savršenstvo

krka
Foto: screenshot/youtube
27.01.2017.
u 12:29

Autori Filma su Mario Romulić i Dražen Stojčić, a za glazbenu pratnju bila je zadužena čelistica Ana Rucner.

U povodu 32. rođendana NP Krka objavila je promotivni video pod naslovom Nocturno, za čije je potrebe snimljeno oko 220 tisuća fotografija, a materijal je prikupljen tijekom tri godine.

Promotivni video snimljen je u time lapse tehnici, a u njemu je upotrebljeno sedamdesetak tisuća fotografija. NP Krka sniman je u svim godišnjim dobima, a za obradu fotografija bilo je potrebno šest mjeseci.

Autori su filma Mario Romulić i Dražen Stojčić, a za glazbenu pratnju bila je zadužena čelistica Ana Rucner.

– Treba istaknuti da su sve fotografije snimljene noću, isključivo pod mjesečevom svjetlosti, kako bi se rijeka Krka prikazala pod okriljem noći, neopterećena, sama u tišini, obasjana zvijezdama. U filmu se surovi krš i životvorna voda sjedinjuju u skladnu cjelinu, što gledatelje ostavlja bez daha, jer se ljepota Krke otvara u novoj, gotovo nadrealnoj, dimenziji – stoji u priopćenju NP Krke.

>> Kao portal u neka druga vremena: Zaleđeni slapovi Krke oduševljavaju svojom neobičnom ljepotom!

Komentara 1

ST
steaMfactory
13:22 27.01.2017.

Sve su snimljene noću ?! Baš lijepo sija nočno sunce ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije