Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO GA VIDEONADZOR Nakon tri mjeseca uhićen seksualni manijak

Ljepotan iz Bjelovara silovao i pipkao žene

30.12.2008.
u 10:54

OSIJEK – Nakon više od tri mjeseca, deset bludničenja i dva silovanja osječka je policija uhitila seksualnog manijaka zbog kojeg su se Osječanke bojale same izaći na ulice.

Mladić koji je u slavonskoj metropoli napadao djevojke i žene od sredine rujna do svoga uhićenja jest Mario Semper (21) iz Bjelovara koji se u Osijek doselio prije godinu dana, a radio je kao konobar.

Dosad u policiji nije evidentiran kao počinitelj kaznenih djela, a zbog pipkanja i dvaju silovanja sada ga sumnjiče za čak njih 12.

Priznao još nedjela
– Priznao je izvršenje kaznenih djela, a počinio je deset bludnih radnji i dvije radnje izjednačene sa spolnim odnošajem – kazala je na izvanrednoj konferenciji za novinare glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Doznajemo da je Semper priznao i neke zločine za koje ni policija nije znala. Osumnjičeni je uhićen u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, a napadao je žene u dobi od 15 do 36 godina. Dvije silovane žene bile su punoljetne, a obje je silovao gurnuvši im prst u vaginu protiv njihove volje.

Zadnju ženu, 34-godišnjakinju, napao je u subotu oko 2.30 sati u Ružinoj ulici u samome središtu grada. Pritom je zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Snimljen iza žrtve
U policiji su ga opisali kao idealnog mladića, visokog, crnog, zgodnog i uvijek namirisanog – muškarca za kojim bi se svaka žena na cesti okrenula.

– Rekao nam je da je to jednostavno bilo jače od njega i kada bi vidio ženu na ulici budio bi mu se seksulani nagon te se ne bi mogao kontrolirati – rekao je Josip Adrić, načelnik Odjela općeg kriminaliteta.

Dodao je da je uhićen nakon što ga je jedna od žrtava prepoznala na snimkama videonadzora u Radićevoj ulici, na kojima se jasno vidi kako korača iza jedne od svojih žrtava.

Manijak je i priveden istražnom sudcu Županijskog suda u Osijeku, koji mu je odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru.

Prema zakonu, za silovanje bi mogao dobiti od tri do deset godina zatvora, a za bludne radnje od tri mjeseca do tri godine.


Napadi osječkog manijaka

16. rujna u 22 sata napao je prvu žrtvu na križanju Ilirske i Cesarčeve ulice
2. listopada između 17 i 18 sati napao je na podvožnjaku u Vinkovačkoj ulici
13. listopada u 11.20 sati operirao je na Jugu II u Medulinskoj ulici
20. listopada u 16.30 sati ponovno je napao u Vinkovačkoj ulici
29. listopada iza ponoći napastovao je ženu u Ulici hrvatske republike
30. listopada u 17 sati treći put žrtvu je našao u Vinkovačkoj ulici
14. studenoga napao je čak tri puta, prvu je žrtvu u 2 sata pipkao na križanju Dubrovačke i Ružine ulice, 15 minuta poslije napao je u Županijskoj ulici, a u 2.30 sati u Zadarskoj 10. prosinca u ponoć napao na križanju Mlinske i Strossmayerove ulice 19. prosinca u 3 sata napao je ženu u Vrbarskoj ulici
27. prosinca u 2.30 sati u Ružinoj ulici počinio je posljednji napad (kh)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije