Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Lira se izgubila na Velebitu

Foto: Privatni album
1/2
16.09.2019.
u 19:04

Vlasnici kažu da ima bež ogrlicu i plavi povodac, nalazniku nude nagradu od 500 eura, a javiti im se možete na telefon ili mail

Kujica Lira, prepoznatljiva izgleda i dlake crne boje, izgubila se dok je s vlasnicima bila na izletu na području Sjevernog Velebita, između Alančića i Seravskog vrha po Premužićevoj stazi.

– Lira ima četiri godine i mješanka je belgijskog ovčara. Imala je bež ogrlicu i plavi povodac, a ima i čip – napisali su vlasnici, inače iz Ljubljane, na svojoj objavi koja je podijeljena na društvenim mrežama. Podijelili su i točnu lokaciju nestanka - 44°44'10.9"N 14°58'34.4"E, Stinica. Volonteri planinari o nestanku psa obavijestili su i najbliže gorske službe spašavanja.

Ako vidite kujicu, javiti im se možete na 0038631644768 ili na mail david.bozic@gmail.com, a nalazniku Lire nude nagradu od 500 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DavidB
12:40 18.09.2019.

Nova informacija: Hello We saw your statement. I think we saw simillar dog. We were driving between dolnji babin potok and otocac on road 52. He was running in opposite direction (to Donji Babin Potok). We'll pay attention on ourr way back. Ako je ko u blizini i može provjeriti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije