Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje u politici

Linić: Na izbore idem kao nezavisni kandidat

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.12.2014.
u 13:18

Ostajem u politici jer je Milanović biračima ugrozio lijevi prostor, rekao je Linić za HRT.

Šest mjeseci nakon izbacivanja iz SDP-a Slavko Linić najavio je da će se na parlamentarnim izborima suprotstaviti bivšoj stranci, kako je rekao, svojom lijevom alternativom, potvrdio je za HRT.

– Ostajem u politici jer je Milanović biračima ugrozio lijevi prostor. I smatram da birači trebaju biti na izborima, i moraju imati opcije, a Milanović nije opcija za građane Hrvatske i to je razlog zašto smatram da trebam biti na izborima, komentirao je Linić, dodavši da će se kandidirati kao nezavisni kandidat.

>>Linić o monetizaciji: Izjava o dizanju cijene goriva za 40 lipa najgora je koju sam čuo

Komentara 18

Avatar Slito
Slito
13:31 14.12.2014.

Dobar savjet! Nemoj se kandidirati, ustedi si blamazu, jer i ti ces biti vodjen za rukav u Remetinec.

UN
unbekant
13:57 14.12.2014.

Ovaj sejtan nikako da se okani corova posla,pa toliko si zla nanijo Hrvatskom radniku,i sitnim tvrtkama,da te treba biti sramota,dok si ziv,izaci uopce medju Hrvatski narod.......................

LE
LeonardS
13:46 14.12.2014.

Mislim da ova garnitura Riječana nije zaslužila ništa a što se tiče Linića on je oduvjek pa i sada u igri s njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije