Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o raspravi o ovrhama

Linić: Ja zaista imam posla sa sve više luđaka!

Slavko Linić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
02.10.2013.
u 12:08

– Dali smo im tri reprograma, niz mogućnosti dogovora, otpis ako plate odjednom, predstečajne nagodbe i sada je gotovo – reagirao je ministar na prijedlog Obrtničke komore da limit za ovrhu bude dug od 30 tisuća kuna

Nakon što su se pojavile kritike na odluku Ministarstva financija da se prisilno naplate porezni dugovi građanima, tvrtkama, obrtima i slobodnim djelatnicima, odnosno da će u ovrhu svi koji imaju više od 2000 kuna duga, ministar financija Slavko Linić nazvao je za Media Servis raspravu o prisilnoj naplati najglupljom koju sluša u posljednjih nekoliko dana.

– Dali smo im tri reprograma, niz mogućnosti dogovora, otpis ako plate odjednom, predstečajne nagodbe i sada je gotovo – reagirao je ministar na prijedlog Obrtničke komore da limit za ovrhu bude dug od 30 tisuća kuna i zapitao se tko je lud u ovoj državi.

– Ma ljudi, mislim stvarno... Je l' shvaćate kakve mi polemike vodimo? Da se ne mora platiti 30 tisuća kuna poreza? Tko je lud u ovoj državi? Ja zaista imam posla sa sve više luđaka. To nisu normalni razgovori. Mogli su ugovoriti otplatu kredita, ali reći da ne naplatimo 30 tisuća kuna? Ja zbilja ne mogu k sebi doći – rekao je Linić za Media Servis. 

>> Ovrha za obrte, tvrtke i građane s dugom većim od 2000 kuna  

>> 'Mnogi bi obrtnici mogli zatvoriti obrte, a radnici ostati bez posla'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije