Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Lika traži najbolji video 'Lika u tvom oku'

Ilustracija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
30.10.2019.
u 15:05

Svaki prijavitelj može konkurirati s najviše tri videa, koji moraju biti snimljeni   isključivo na području 15 ličkih gradova i općina

Klaster Lika Destination poziva sve kreativce, amatere, profesionalce i zaljubljenike u Liku iz cijele Hrvatske da se prijave na natječaj za najbolji video destinacije Lika pod nazivom „Lika u tvom oku“. Sadržaj videa mogu biti prirodne ljepote Like, kulturna baština, destinacija kroz sva četiri godišnja doba, planinarenje, aktivno provođenje vremena u prirodi, stari video zapisi, podvodne kamere,  snimke dronom, gastronomija, kompilacije….. Točnije, sve čime se Lika može pohvaliti kao mjesto za život ili kao turističko odredište.

Svaki prijavitelj može konkurirati s najviše tri videa, koji moraju biti snimljeni   isključivo na području 15 ličkih gradova i općina: Brinja, Donjeg Lapca, Gospića, Gračaca, Karlobaga, Lovinca, Otočca, Perušića, Plaškog, Plitvičkih jezera, Rakovice, Saborskog, Senja, Udbine i Vrhovina. Video natječaj traje od 3. listopada do 15. studenog  ove godine, a prijave se primaju na e-mail promidzba@lika-destination.hr.

Pet najboljih videa osvaja jahanje za pet osoba na OPG-u Grgurić Ranch Vel'ki Mlin, posjet za tri osobe pustolovno izletničkom centru Rizvan City, rafting na Uni za pet osoba, quad safari i vožnju prozirnim kajacima po rijeci Gackoj za svoje te zipline (Pazi Medo), penjanje na stijenu i bicikliranje za pet osoba. Autori pobjendičkih vieda sami će birati nagradu, a njihova imena bit će objavljena na web stranici Klastera Lika Destination početkom prosinca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije